6 semne care prevestesc că urmează să fii părăsită. Dacă face asta, e timpul să pleci din viaţa lui

Sfârșitul unei relații poate avea loc fie din cauza lui, fie din cauza ta, fie din cauza amândurora și cădeți de acord să vă spuneți ”adio”. Dar, mai există și varianta în care el pur și simplu pleacă fără să spună nimic.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 11:16
6 semne care prevestesc că urmează să fii părăsită. Dacă face asta, e timpul să pleci din viaţa lui

1. Vorbește cu tine tot mai puțin

Poate că nu te pune pe gânduri faptul că te abordează tot mai rar, însă fii sigură că dacă vorbiți tot mai puțin, treceți unul pe lângă celălalt prin casă și nu vă spuneți nimic, nu este un semn bun.

De fapt, iubitul tău nu mai are nici o treabă cu tine și vrea să pună capăt relației. Iar dacă nu ți-a spus până în acest punct, cu siguranță nu o va mai face. Iar într-o bună zi, când te întorci de la serviciu, vei găsi șifonierul gol și nici urmă de partener.

2. Ați început să vă certați des

Nu vă vorbiți, așa cum o făceați în vremurile voastre bune, în schimb vă certați din orice. Se spune că iubiții se ceartă pentru a avea de ce să se împace, însă dacă ați ajuns după mulți ani să aveți conflicte din orice, acesta nu este deloc un semn bun, ci cel mai evident indiciu că nu mai vrea să fiți împreună.

3. Nu te mai simți apropiată de el

La un moment dat erați inseparabili. Îți plăcea enorm că te făcea să te simți bine și simțeai o legătură puternică la foarte multe niveluri. Însă acum nu mai simți deloc asta, ci chiar opusul. Nu mai ai acea siguranță lângă el, ai senzația că nu-i mai pasă de tine și că nici nu depune nici un efort să remedieze această situație.

4. Vorbește mult despre schimbare

Vrea să-și reia studiile, să ia o diplomă, să accepte un serviciu în alt oraș, să cumpere o casă. Nu sunt deloc rele aceste planuri, însă până acum nu erau atât de multe și atât de drastice. Dacă un tip vrea s-o rupă cu tine îți va povesti tot ce are de gând să facă el, fără să te includă și pe tine în aceste proiecții.

5. Nu-ți mai spune ”Te iubesc”

Cele două cuvinte atât de speciale se spun în cadrul cuplurile pentru a aminti partenerului sentimentele curate de dragoste pe care i le poartă. Și totuși, în ultima perioadă, cele două cuvinte nu doar că sunt din ce în ce mai rare, dar par scoase din gură cu cleștele.

6. Nu mai faceți amor deloc

La început viața voastră intimă era excelentă, însă acum pare că ați devenit doi străini. Dacă vrei să faceți amor, găsește scuze de tipul: ”Sunt obosit”. Sau chiar se culcă mai târziu, doar ca să te evite. Este punctul în care știi clar că el nu mai joacă nici un rol în relația voastră, dar nu are curaj să-ți spună, scrie unica.ro.