656 de abonaţi RATB au obţinut bilete GRATUITE la teatru, circ sau muzee. LISTA câştigătorilor

În urma tragerii la sorți de miercuri, 25 ianuarie 2017, au câștigat invitații la evenimente culturale bucureștene un număr de 656 de persoane deținătoare de abonamente nominale lunare. RATB precizează că au fost luați în considerare dintre cei înscriși doar aceia care la momentul înscrierii aveau card nominal cu abonament lunar valabil.

25 ian. 2017, 12:26
656 de abonaţi RATB au obţinut bilete GRATUITE la teatru, circ sau muzee. LISTA câştigătorilor

În cadrul proiectului de colaborare dintre RATB și cele 22 de instituții de cultură din subordinea Primăriei Municipiului București, până la data de 25 ianuarie 2016, ora 0.00, s-au înscris 2.441 de participanți la tragerea la sorți pentru invitațiile la evenimentele culturale care vor avea loc în luna februarie 2017.

RATB precizează că toți cei care s-au înscris începând cu 25.12.2016, ora 0.00, vor fi incluși automat în lista participanților la tragerea la sorți care va fi organizată în luna februarie 2017.

Lista celor 656 de câștigători a fost publicată pe site-ul RATB la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_castigator.php. 

Câștigătorii vor putea ridica premiul în zilele 26, 27, 30 și 31 ianuarie 2016, între orele 8.00-18.00, de la sediul RATB din Bd. Dinicu Golescu nr.1, Sector 1, București. RATB a extins orarul de ridicare a invitațiilor la zece ore și face apel la câștigători să vină să își ridice premiile în perioada de timp menționată.

Dacă beneficiarii doresc să schimbe invitațiile între ei, pot face acest lucru în mod direct, precum și utilizând pagina de Forum a website-ului RATB. Pentru aceasta, ei trebuie să se înscrie la adresa de internet www.ratb.ro/forum/ și să trimită un e-mail la adresa [email protected], pentru a le fi activat numele de utilizator ales. La aceeași adresă de e-mail, precum și la numărul de telefon 021.307.44.46, puteți obține mai multe informații referitoare la acest proiect.

În urma acordului semnat între RATB și Direcția Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului București, bucureștenii care dețin carduri nominale cu abonamente lunare (valabile la data înscrierii) primesc prin tragere la sorți invitații la evenimentele culturale ale celor 22 de instituții de cultură bucureștene.

Acest proiect a demarat în luna decembrie 2016 și se va desfășura timp de doi ani, până în luna decembrie 2018. Scopul acestuia este, pe de o parte, creșterea interesului publicului pentru actul cultural și, pe de altă parte, fidelizarea călătorilor RATB. Prin acest acord, RATB își manifestă sprijinul pentru actul cultural și își reafirmă atașamentul față de călători.