7 gustări sub 100 de calorii. Ce să mănânci ca să scapi de burtă

Gustarile inteligente, sub 100 de calorii, pot face diferenta dintre pierderea de kilograme si incercarea nereusita de a deveni mai suplu. Atunci cand esti la birou este tentant sa iei ceva dulce/ sau un sandwich de la aparatul din hol pentru a-ti astampara foamea.

15 iul. 2018, 08:47
7 gustări sub 100 de calorii. Ce să mănânci ca să scapi de burtă

Din nefericire insa alimentele cu un continut ridicat de zahar nu te ajuta decat pentru scurt timp sa scapi de senzatia de foame, ceea ce inseamna ca in curand vei cauta inca ceva pentru a manca. Tocmai de aceea este bine sa iei in calcul si alte optiuni.

Iata 7 gustari sub 100 de calorii care te vor ajuta sa scapi de burta.

1. Coacaze

Sunt putine gustarile care sa se poata compara, din punct de vedere nutritional si al continutului de antioxidanti, cu o mana de coacaze. In plus, o ceasca din aceste fructe contine numai 83 de calorii, ceea ce inseamna ca sunt ca se incadreaza perfect intr-o dieta sanatoasa.

2. Un ou fiert tare

Fierbe cateva oua si dupa ce s-au racit baga-le in frigider si astfel vei avea la dispozitie o gustare care contine 6 grame de proteine cu numai 78 de calorii. Aceasta gustare va fi suficient de satioasa si te va impiedica sa manaci prea mult la masa de seara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.