7 lucruri esenţiale de care ai nevoie în primul trimestru de sarcină

Fara indoiala, primul trimestru de sarcina este cel mai greu, cu modificari hormonale majore, stari de rau si alte simptome. Pe scurt, nu vor fi cele mai usoare trei luni din viata ta, insa nu trebuie sa te ingrijorezi. Sunt cateva lucruri de care ai nevoie in primul trimestru de sarcina ca sa-ti usurezi viata in aceste trei luni.

RomaniaTV.net
22 feb. 2019, 21:11
7 lucruri esenţiale de care ai nevoie în primul trimestru de sarcină

Iata care sunt lucrurile de care ai nevoie in primul trimestru de sarcina.
1.     Un sutien bun

Te poti intreba la ce te va ajuta un sutien. Ei bine, sanii vor incepe sa se mareasca si sa te doara, asa ca ai nevoie de un sutien care sa-ti sustina corespunzator bustul.

Poti face economie si sa cumperi un sutien pe care sa-l poti folosi si la alaptat.
2.     Multivitamine

Daca nu ai luat vitamine inainte de conceptie, este momentul sa le iei acum. Cere sfatul medicului care iti va recomanda multivitamine speciale pentru femeile insarcinate, menite sa asigure necesarul de acid folic, vitamine si minerale.
3.     Carti de specialitate

Este timpul sa te documentezi. Cartile de specialitate te vor ajuta sa intelegi mai bine transformarile prin care treci tu si bebelusul tau, in minunata calatorie care dureaza 9 luni. Cu cat stii mai multe, cu atat te vei pregati mai usor pentru nastere si pentru cresterea bebelusului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.