7 minciuni pe care le spun femeile şi îi enervează la culme pe bărbaţi. Află ce îi scoate din minţi!

Chiar daca se spune ca barbatii sunt maestri in minciuna atunci cand vine vorba despre relatii, se pare ca nici femeile nu sunt atat de straine de ocolirea adevarului.

29 mart. 2015, 09:05
7 minciuni pe care le spun femeile şi îi enervează la culme pe bărbaţi. Află ce îi scoate din minţi!

Fie ca vor sa obtina ceva ori vor sa evite o cearta, femeile apeleaza si ele la minciuna, iar unele dintre acestea ii scot din minti pe barbati.

Iata mai jos care sunt cele mai enervante minciuni pe care le spun femeile:

1. „Dureaza doar 5 minute”

Aceasta este una dintre micile minciuni ale femeilor care ii scot din minti pe barbati. Desi spun intotdeauna ca dureaza doar un minut sau doua sa se uite printr-un magazin sau sa se aranjeze, cu siguranta va dura mult mai mult.

Barbatii stiu asta si reactioneaza imediat cand aud aceste cuvinte, pentru ca in final ajung sa isi astepte iubitele ore intregi pana se satura acestea de admirat vitrinele magazinelor sau sa probeze noile colectii de haine.
2. „Ma doare capul”

„Nu ma simt bine”, „Ma doare capul” sunt scuzele unei femei cand nu are chef de o partida de sex. Barbatii au auzit de atatea ori aceste minciuni, incat pur si simplu le creste tensiune instant cand le aud. Asa ca, daca vrei sa il refuzi, incearca sa gasesti scuze mai plauzibile si mai originale decat o simpla migrena.

3. „Nu ma deranjeaza ca te uiti dupa altele”

Adevarul este insa cu totul altul: „Te urasc”, „Chiar nu te poti abtine”. Femeile sunt geloase si este ceva normal atunci cand iubesti, iar faptul ca ele neaga asta ii enerveaza pe barbati.

Citeşte mai mult pe ele.ro