7 modalităţi prin care slăbeşti făcând amor. Câte calorii arzi la un sărut, la un masaj erotic sau la poziţia misionarul?

Amorul este o modalitate de a-ți manifesta dragostea și este foarte bun pentru relația ta, dar și pentru fericirea ta,însă actele intime au și un impact mare asupra psihicului tău. Nu numai că ți se accelerează bătăile inimii, dar poți arde caloriile.

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 13:09
7 modalităţi prin care slăbeşti făcând amor. Câte calorii arzi la un sărut, la un masaj erotic sau la poziţia misionarul?

1. Sărutul arde 68 de calorii.

Este adevărat că prin sărut poți arde caloriile. Specialiștii spun că se pot arde chiar până la 90 de calorii pe oră dacă sărutul se întâmplă într-o poziție neconfortabilă. De asemenea, dacă sărutul este pasional caloriile se vor arde mult mai repede.

2. Dezbrăcatul arde peste 8 calorii.

Specialiștii italieni spun că dezbrăcatul partenerului tău poate arde între 8 și 10 calorii. Deși ți se pare ciudat, este posibil. Cercetătorii spun că atunci când partenerul tău îți desface sutienul cu dinții, de exemplu, arde până la 90 de calorii. Pe lângă faptul că dezbrăcatul face parte din preludiu, poate fi o modalitate bună de a te antrena.

Slabeşte cu sex. Câte calorii pierzi făcând sex?

3. Masajul arde mai mult de 80 de calorii pe oră.

Cui nu îi place să fie masată de partener? Dar dacă tu ești cea care face masajul vei arde și calorii. Masajul lucrează mai mulți mușchi deodată, mai ales dacă faci mișcări încete și senzuale.

4. Amorul arte până la 144 de calorii pe oră.

Cheia către arderea caloriilor este să faci în așa fel încât amorul să dureze mai mult. Până și atunci când gemi de plăcere arzi calorii, între 18 și 30. Dacă stai deasupra, mișcă-ți șoldurile precum o dansatoare din buric sau poți să faci mișcări ”sus-jos” pentru a arde până la 207 de calorii în 30 de minute.

5. Amorul oral arde 238 de calorii pe oră.

Da, poți arde calorii când faci, dar și când și se face oral. Atunci când faci tu, ți se încordează toți mușchii spatelui și este ca și cum ai face genoflexiuni. Dacă ți se face ție oral, este fix același lucru doar că nu faci nimic. Deși nu te miști, mușchii tăi sunt tot în mișcare continuă.

6. Folosirea mâinilor arde 100 de calorii pe oră.

Această tehnică este clasică și se practică foarte des în rândul cuplurilor. Ceea ce nu știu mulți dintre ei este faptul că ard calorii când își oferă plăcere. Mișcările mâinilor nu numai că pun în mișcare mușchii brațelor, în pun în mișcare și ceilalți mușchi din corp chiar dacă nu-ți dai seama. Pentru a arde și mai multe calorii îți poți freca corpul de al lui.

7. Dansul romantic  arde 103 calorii în jumătate de oră.

Chiar și un dans scurt senzual împreună cu partenerul tău poate arde caloriile. Specialiștii spun că acest tip de dans poate fi o modalitate bună de a arde caloriile și prin acest dans femeia se va excita mult mai repede.