7 motive să NU te căsătoreşti niciodată

Până să ajungi în faţa altarului, căsătoria rămâne un vis cu ochii deschişi, o misiune în numele căreia totul este permis, un ideal comun al femeilor de pretutindeni. Dar, totuşi, este căsătoria cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla în viaţă? Sunt o mulţime de femei care sunt gata să depună mărturie că NU!

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 13:13
7 motive să NU te căsătoreşti niciodată

Iata cateva dintre argumentele lor care te-ar putea face sa te gandesti de doua ori inainte de a spune marele „DA”:

Vei impartasi vesnicia cu el

Cuvantul „eternitate” poate starni unele temeri prin simpla lui rostire. Juramintele pe veci nu au cum sa nu sperie. Pentru ca atunci cand legatura este pentru totdeauna nu prea exista loc de razgandiri. Totul sau nimic. Esti convinsa ca il vrei alaturi pentru totdeauna, la bine si la greu?

Citeşte şi  Cea mai mare prostie pe care o face o femeie în căsnicie

Defectele lui vor spori cu timpul

Daca nici acum nu ii tolerezi micile defecte, dupa ce va casatoriti, acestea vor deveni de nesuportat. Le vei hiperboliza, cu atat mai mult cu cat nici el nu va mai face nimic pentru a le ascunde. Asadar, ridica valul de pe ochi din timp, pentru ca nu vrei, cu siguranta, sa cheltuiesti o avere pe nunta si o alta pe divort, la scut timp.

Citeşte şi  Cum să faci sex nebun şi după casnicie

Gata cu distractia

Daca Samantha din Sex and the City este modelul tau, atunci ar fi cazul sa te gandesti cu atentie la ceea ce urmeaza sa faci. Daca stii ca nu te vei putea abtine de la infidelitati, mai bine spui „pas” casatoriei. Pentru ca nu e cazul sa te mariti doar dintr-o teama de singuratate.

Citeşte mai mult pe ele.ro