7 simboluri importante din vis pe care nu trebuie să le ignori

După o noapte zbuciumată, în care ai visat atât de multe lucruri, începi să îţi faci griji cu privire la ce ar putea să se întâmple cu tine în viitor.

RomaniaTV.net
05 ian. 2016, 10:59
7 simboluri importante din vis pe care nu trebuie să le ignori

Aceste 7 simboluri importante din vis nu trebuie ignorate sub nicio formă, potrivit specialiştilor în interpretarea viselor.

Cutii – Dacă le visezi, probabil ai impresia că cineva ascunde ceva de tine. O cutie goală indică cel mai probabil dezamăgire. Multe cutii simbolizează faptul că ai probleme în ceea ce priveşte managementul emoţiilor şi sunt primul semn că ar trebui să nu te mai ascunzi de cei din jur.

Telefon – Un telefon care sună reprezintă faptul că în curând te vei reconecta cu tine. De asemenea, acesta ar putea să îţi mai transmită că se întrevăd unele probleme, iar dacă refuzi să răspunzi la telefon înseamnă că alegi să ignori orice mesaj ţi se transmite.

Citeşte şi  Top 10 cele mai frecvente vise şi de ce ne tulbură somnul noaptea şi ce înseamnă

Luna – Când o visezi înseamnă că te ascunzi de cineva, nu vrei să fii văzută sau ai anumite laturi creative pe care îţi este frică să le eliberezi pentru a arăta cu adevărat cine eşti.

Drum – Este simbolul călătoriei în viaţă. Dacă drumul este pavat şi neted ca în palmă, vei avea parte de o călătorie simplă şi frumoasă, dacă este plin de noroi şi înceţoşat, vei fi nevoită să treci prin momente mai puţin plăcute.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.