7 tehnici prin care îl faci pe partenerul tău să îi fie dor de tine

Vrei să îl faci să îți ducă lipsa și să nu te uite. Una dintre cele mai sigure modalități prin care realizezi aceste lucruri este să rămâi misterioasă. Asta îi va intriga și îl va face să își dorească să afle mai multe despre tine. Este o provocare și sigur îi va plăcea.

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 14:06
7 tehnici prin care îl faci pe partenerul tău să îi fie dor de tine

Fie că ești într-o relație, fie că ai o pasiune pentru cineva sau pur și simplu vrei să te întorci la fostul, aici sunt 7 tehnici prin care îl faci să îi fie dor de tine:

Îmbracă-te pentru a-l impresiona
Chiar dacă pare superficial, aspectul este important atunci când vine vorba despre bărbați. Poartă ceva frumos, o rochie strâmtă care te face să arăți încrezătoare. Încrederea este cheia, fără ea, nu există nimic. Când te îmbraci frumos, îi lași o impresie plăcută.

Nu își va dori să pleci și va face tot posibilul să mai rămână cu tine. Acest truc este foarte eficient în cazul în care vrei să te împaci cu fostul iubit. Arată-i ce a pierdut și sigur va merita osteneala.

Nu-i răspunde imediat la apeluri sau la mesaje
Atunci când te sună sau îți dă mesaj, abține-te și nu te duce imediat la telefon. Cu siguranță, aceste întâmplări îl vor face să se gândească și mai mult la tine și să știe ce faci de nu îi răspunzi.

În cazul în care te place foarte mult, va încerca să îți scrie și pe rețelele de socializare dacă nu ai răspuns din prima. Acesta va fi un semn sigur că îi lipsești.

Nu fi o carte deschisă
Este important să nu îi dezvălui chiar totul despre tine. Este puțin probabil să mai fie interesat de tine după ce i-ai oferit totul pe tavă. Optează pentru răspunsuri scurte și vagi. În acest fel va fi mai curios să afle mai multe și se va gândi mai mult la tine.

Poartă un parfum special
Mirosul declanșează amintiri și emoții. Poartă același parfum de fiecare dată când vă vedeți. Se va obișnui cu mirosul tău și îi vei lipsi odată cu acesta. Mai mult decât atât, dacă parfumul tău rămâne impregnat în mașina lui, pe hainele sau în patul lui, tot timpul își va aminti de tine.

Lasă-l să te contacteze primul
Nu-i da mesaj prima. Trebuie să îi dai spațiu să îți simtă lipsa și nu poate face asta dacă țineți mereu legătura. Chiar dacă simți nevoia să îl auzi, nu îl suna. Poate fi un lucru riscant, dar funcționează în cele mai multe cazuri. Îi va fi dor de tine și va dori să știe ce faci.

Ia-ți la revedere înainte să o facă el
Acest truc este cel mai potrivit seara. După o lungă discuție la telefon și multe râsete, spune-i că trebuie să închizi. S-ar putea să încerce să te convingă să rămâi mai mult, dar nu face asta.

Arată-i că ai și alte lucruri de făcut și că viața ta nu se învârte numai în jurul lui. După ce închizi, îți va simți lipsa mediat. În plus, va adormi cu gândul la tine.

Folosește-te de site-urile de socializare pentru a-l testa
Postează poze cu tine și prietenii tăi. Asigură-te că faci acest lucru și atunci când ești undeva și te distrezi. El va accesa rețelele de socializare și atunci când va vedea că te distrezi fără el va deveni puțin gelos. Asta îl va face să te convingă să petreceți mai mult timp împreună.