7 tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi

Când este vorba despre viaţa sentimentală nu există niciodată o reţetă care să funcţionezi în orice situaţie. Da, întâlnirile cu persoanele nepotrivite sunt excelente pentru imaginea de sine. Sigur, te poti dezvolta din punct de vedere personal. Însă nimeni nu ar trebui să se arunce la nesfârşit în relaţii nepotrivite şi să sufere din nou şi din nou din cauza faptului că se întâlneşte cu bărbaţi care nu ştiu cum să trateze o femeie. Iată tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 08:54
7 tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi

Tipul „la mine acasa”

Daca un barbat continua sa-ti spuna ca doreste sa „te scoata in oras” si „sa te duca la un restaurant” insa de fiecare data locul de intalnire este la el acasa… ei bine, da, el este un mincinos. Este in regula sa nu prea iesiti si sa petreceti mai mult timp in pat insa numai daca amandoi urmariti acelasi lucru. Problema este atunci cand barbatul incearca de fiecare data sa te joace pe degete. Daca doar pretinte ca vrea sa te scoata in oras, insa niciodata nu te-au dus la un restaurant, pizzerie, probabil ca are intentii ascunse.

Citeşte şi  Motivele ascunse care duc la despărţire. Cu toţii facem asta într-o relaţie

Tipul „care isi schimba comportamentul” in fata prietenilor

Daca este super dulce cu tine cand sunteti doar voi – iti trage scaunul, iti spune ca esti foarte frumoasa, te tine de mana – insa te ignora in totalitate, ori chiar este nepoliticos in mijlocul prietenilor lui, atunci inseamna ca are mari probleme de caracter. Iar tu nu poti ramane alaturi de el pentru a i le rezolva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO