7 zodii care își vor iubi întotdeauna câinele mai mult decât pe tine 

Nu credeai că vei ajunge în acest punct. Și, totuși, sunt zodii care nu se simt confortabil cu exprimarea sentimentelor și își vor îndrepta deseori atenția mai degrabă spre patrupedul preferat decât spre propriul partener. Iată care sunt aceste zodii.

07 mai 2024, 18:37
7 zodii care își vor iubi întotdeauna câinele mai mult decât pe tine 

Zodii care își vor iubi întotdeauna câinele mai mult decât pe tine

Berbec
Berbecii nu se simt confortabil să-și exprime emoțiile în jurul majorității oamenilor. Dar în preajma câinilor? Atunci ei pot fi cu adevărat ei înșiși. Îi pot spune câinelui absolut orice și nu vor fi judecați. Ei pot plânge în fața câinelui lor și pot răbufni despre probleme și se pot îmbrățișa în orice moment al zilei. Nicio emoție nu este interzisă. De aceea își vor iubi întotdeauna animalul de companie mai mult decât pe tine.

 

Taur
Taurul nu suportă cât de imprevizibili sunt majoritatea oamenilor. Vor loialitate și consecvență – și asta este ceva pe care câinele lor îl aduce întotdeauna la masă. Nu trebuie să se întrebe niciodată unde stau cu animalul lor de companie pentru că dragostea este evidentă. Afecțiunea este constantă. Întotdeauna își vor iubi câinele mai mult decât pe tine, deoarece câinele lor nu vor părăsi niciodată partea lor. Ei vor fi mereu o echipă. Mereu.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 mai 2024. Probleme pe Axa karmică, dar şi daruri de 5 stele. Nu turnați gaz pe foc!

Rac
Racii sunt afectuoși. Le place să aibă grijă de ceilalți. Dar singurul lucru de care se bucură mai mult decât să-și răsfețe partenerii, prietenii și membrii familiei este să-și răsfețe câinii. La urma urmei, este clar cât de mult apreciază animalele lor de companie atenția și afecțiunea. Cu oamenii, uneori nici măcar nu primesc un mulțumire. Dar câinele lor va fi mereu fericit să-i vadă, fericit să petreacă timp cu ei. De aceea, câinele lor va primi un tratament special, chiar mai bun decât oamenii.

Leu
Leii apreciază loialitatea și nu există nimeni mai loial decât un câine. Și nimeni nu le va acorda vreodată mai multă atenție. Leilor le place să se simtă ca centrul universului, dar știu că acest lucru este imposibil pentru un alt om. Nu se pot aștepta ca partenerul sau prietenii lor să sară în sus și în jos ori de câte ori intră într-o cameră. Dar câinele lor va face asta. Câinele lor îi va urma oriunde și nu rămâne niciodată fără săruturi.

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 mai 2024. Zodiile care fac muţi bani până la sfârşitul săptămânii
Săgetător
Săgetătorilor le place să se distreze și să se bucure de viață – și cel mai bun mod de a face asta este să aibă un câine lângă tine. Câinii sunt activi și jucăuși, două calități pe care un Săgetător le apreciază la orice creatură. Le place că își pot duce câinele la plimbare în jurul blocului sau pot arunca mingea pentru a face mișcare pentru amândoi. Le place să fie leneși împreună și să stea pe canapea fără să le pese în lume. Totul este mai bine cu un câine alături.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro