8 august 2022. Portalul Leului se activează! Acest portal vine cu energia iubirii şi a abundenţei. Rămâi concentrat pe cea mai mare dorinţă a ta

Portalul Leului 2022 se activeaza in data de 8 august. Ca in fiecare an, in preajma acestei date, se produce un aliniament cosmic denumit "Portalul Leului". Portalul Leului este o perioada in care exista un flux puternic de energii intre planul fizic si cel spiritual.

07 aug. 2022, 09:17
8 august 2022. Portalul Leului se activează! Acest portal vine cu energia iubirii şi a abundenţei. Rămâi concentrat pe cea mai mare dorinţă a ta

8 august 2022. Portalul Leului este legat de Egiptul antic si, de mii de ani, a fost tinut sub observatie si onorat gratie fluxului puternic de energie. Portalul este marcat de aliniamentul dintre Pamant si steaua Sirius.

Sirius este un soare mult mai mare si de 26 de ori mai stralucitor decat Soarele nostru si este cunoscut sub numele de Soarele Spiritual. Sirius este o puternica sursa de lumina spirituala si reprezinta abundenta, recolta si fertilitatea. Steaua Sirius se aliniaza direct cu piramidele din Giza si din perspectiva noastra de pe Pamant, se vede cum Sirius (cea mai stralucitoare stea pe care o putem vedea) vine mult mai aproape de Pamant.

Energia Leului

De asemenea, aliniamentul porta denumirea Portalul Leului, deoarece se petrece in zodia Leu, semn asociat cu centrul inimii si care reprezinta expresia individuala a Divinitatii.

Energia Leului este perfecta pentru a ancora codurile de ascensiune si energiile de inalta constienta prin steaua Sirius spre centrul Soarelui. Aceasta puternica sursa de lumina stimuleaza trezirea ADN-ului, activeaza energia umana si transmite vibratii la frecvente inalte si coduri de trezire spiritual.

Portalul Leului 2022 trimite si mai multa Lumina divina pentru un aliniament mai puternic la codurile regale de trezire, pentru a un trai mai bun. Acest portal genereaza o ascensiune accelerate, iar acest an dintre toate are toate semnele unei puternice valuri de schimbare si transformare.

Citeste si Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii

8 august 2022, Portalul Leului. Ce potential are acest portal?

Cum spuneam mai sus, Portalul Leului creeaza o deschidere incredibila si o accelerare a energiei ascensionale. Valuri de lumina puternica si coduri de trezire a constientei ajung pe pamant gratie stelei Sirius. Prin aceasta energie si sursa de lumina te conectezi la Divinitate si poti manifesta iubirea, abundenta si dezvoltarea spirituala.

Ai incredere in ceea ce urmeaza. Vibreaza spre iubire, eliberandu-te de frici si incertitudini, ramanand concentrat pe ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Aminteste-ti ca tu esti o fiinta spirituală intr-o forma fizica, iar orice schimbare care se produce este menita sa te alinieze cu nevoile sufletului tau, astfel incat sa devii mai puternic, mai iubitor, mai fericit, in deplina armonie cu adevarul spiritului tau.

Aceste momente sunt menite sa te ajute sa mai faci un pas inainte spre ascensiunea ta si a colectivitatii din care faci parte. Deschide-ti inima pentru a primi un flux puternic de dragoste divina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate