Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii

Intre 4 si 25 august 2022, Mercur se afla in Fecioara si a intrat in umbra preretrograda. Influentele in zona iubirii sunt majore. Mai ales cand vine vorba despre asteptarea unui raspuns, a unui semn, a unei intentii amoroase.

06 aug. 2022, 09:13
Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii

Cata rabdare poate sa aiba un om?! Cat timp Mercur e in Fecioara, vom vedea cateva exemple foarte clar despre cat de imposibil poate fi atunci cand cineva ne face sa asteptam sau sa „avem incredere” intr-o iubire care nu pare ca nu duce nicaieri.

Fecioarei nu-i place sa fie pusa „pe hold”. De fapt, Mercur in Fecioara este tranzitul potrivit pentru a ne impinge afara din cutia de asteptare. Din fericire, acest tranzit ne da un indiciu. Am asteptat ca dragostea sa se intample si acum ca vedem ca dureaza o vesnicie, n-are sens sa mai stam pe loc.

Mercur in Fecioara ii ajuta pe cei aflati in relatii la distanta sau in relatii care exista doar online

Oricine a avut vreodata o aventura online ar putea cunoaste modul de functionare: te indragostesti de cineva pe care nu-l vei intalni niciodata si apoi amandoi promiteti unul altuia ca va veti intalni si, pe masura ce zilele, saptamanile si lunile trec, va dati seama ca acest lucru nu se va intampla niciodata.

Citeste si Horoscop Urania 6-12 august 2022. Lună Plină în Vărsător vindecă rănile sufleteşti şi aduce echilibru în vieţile noastre

Cu Mercur in Fecioara, ajungi la aceasta concluzie mult mai repede. In timpul acestui tranzit, oamenii seau saturat sa astepte sa treaca prin situatii cand toate indiciile spun ca nu o vor face niciodata. Mercur in Fecioara pune totul intr-o perspectiva adecvata.

De exemplu, ai stiut intotdeauna ca aceasta poveste de dragoste este condamnata, dar ai lasat acest gand deoparte pentru a te putea bucura de fantezia „poate candva”. Si nu. Nu azi. Mercur actioneaza rapid si dulce, in timp ce Fecioara te aduce cu picioarele pe pamant. A venit momentul sa renunti la asteptare. Iubirea nu va aparea, miraculos, ca sa te salveze.

Acestea sunt cele trei zodii care s-au saturat sa astepte si iau decizii decisive, cat timp Mercur se va afla in Fecioara.

RAC

Gata, timpul a expirat! Ai avut aproape tot ce ai fi putut astepta ca aceasta persoana sa faca ceea ce trebuie. Se pare ca nu poate face mai mult decat o promisiune, sa se planga, sa injure si sa promita din nou. Desi asta poate fi sfasietor, stii in adancul sufletului ca aceasta persoana te tine in asteptare. Este o interdictie cand Mercur in Fecioara este in actiune. Ceea ce este grozav la acest tranzit este modul in care iti deschide ochii asupra propriului tau comportament.

Vei incepe sa te simti destul de neplacut cand iti dai seama cat timp ai pierdut cu acest joc. Acum ca ai deschis, in sfarsit, ochii, ai iesit din el. Din pacate, nu mai este timp de pierdut si cu siguranta nu vrei sa te arunci in bataie din cauza acestui „iubit”. Timpul a expirat. Urmatorul!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate