8 greşeli când te epilezi cu lama. Toate femeile ignoră punctul 6

Cand o studenta din SUA si-a epilat pentru prima data picioarele, in 1920, pentru a arata bine in ciorapii de nylon, informatia a aparut in presa nationala. Pana la mijlocul anilor '60, peste 90% dintre femeile sub 45 de ani au adoptat obiceiul de a se epila.

RomaniaTV.net
09 aug. 2017, 06:17
8 greşeli când te epilezi cu lama. Toate femeile ignoră punctul 6

Acum exista o multime de modalitati prin care ai putea scapa de parul nedorit si, totusi, lama ramane una dintre cele mai des utilizate. Cu toate acestea, se fac greseli grave, la epilarea cu lama.

Iata 8 dintre cele mai des intalnite.

NU ai rabdare
Daca obisnuiesti sa te razi pe picioare imediat ce ai iesit din dus sau in timp ce faci baie, ar fi bine sa renunti. Ai putina rabdare si asteapta cateva minute dupa ce ai iesit din baie pentru a da cu lama pe picioare. Apa calda va inmuia parul si va deschide foliculii de par, facand epilarea mai simpla si mai rapida.

Alegi momentul nepotrivit
Multe femei se trezesc de dimineata pentru a-si „aranja” picioarele si sa arate bine cand ies pe usa. GRESIT! Cel mai bun moment sa te epilezi este inainte de culcare. In timpul somnului, picioarele se umfla, iar parul se „ascunde” in interiorul foliculilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.