8 imagini care au schimbat Internetul pentru totdeauna

Milioane de imagini noi apar pe Internet de la utilizatori obișnuiți, celebrități sau fotografi profesioniști. Cele mai bune dintre acestea câștigă popularitate și se transformă în meme. Noi am colectat unele dintre fotografiile de pe Internet care s-au făcut remarcate de-a lungul timpului și care au rămas multă vreme în prim-plan-ul utilizatorilor web.

24 aug. 2017, 11:15

Unele dintre acestea înfățișează personalități cunoscute – celebrități sau personaje din filme – în ipostaze amuzante sau ciudate, iar altele ilustrează animale sau oameni care s-au făcut remarcați în anumite domenii de activitate, scrie tasta.ro.

Citeşte şi Vedeta care şi-a ÎNNEBUNIT fanii cu SÂNII EI. Cum arată poza de mii de like-uri FOTO

De asemenea, anumite caracteristici ale lor au câștigat popularite – fie expresia feței, fie felul în care aveau părul făcut, fie ceea ce făceau în momentul respectiv – iar acestea au fost motivele principale care au stat la baza creării celor mai îndrăgite meme pe care toți utilizatorii de Internet le-au folosit de-a lungul timpului – chiar și tu!

E suficient să spun Grumpy Cat ca să îți vină în minte tot felul de meme-uri cu pisica mofturoasă care a cucerit inimile internauților și cu ajutorul cărora ne-am distrat în diferite ipostaze ale existenței noastre online. Dar acesta nu este singurul exemplu bun. Mai jos, avem o colecție întreagă de imagini care au schimbat Internetul odată pentru totdeauna!

1. Cel mai frumos criminal din toate timpurile

„El îți fură inima, dar și DVD playerul”. Aceasta a fost reacția comunităților de pe Internet la vederea fotografiilor lui Jeremy Meeks. În 2014, fotografiile lui au apărut pe pagina de Facebook a postului de poliție Stockton din California. Tipul chipeș s-a trezit celebru peste noapte, la propriu, și a semnat un contract cu o agenție de modelling.

2. Un selfie de nuntă cu Tom Hanks

Elizabeth și Ryan nu au crezut niciodată că ziua nunții lor le va rămâne veșnic în amintire din cauza unei întâlniri negândite. În timpul ceremoniei nunții lor din Central Park, New York, au dat peste Tom Hanks, care era acolo pentru jogging. Actorul i-a felicitat pe cei doi și chiar a și acceptat să facă o serie de fotografii cu fericitul cuplu.

Bineînțeles, selfie-ul a fost postat pe Internet și a devenit extrem de cunoscut. A ieșit chiar o fotografie reușită, nu vi se pare?

3. Selfie-ul lui Ellen DeGeneres de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar

Aceasta este una dintre cele mai epice fotografii din ultimii ani. După cum spunea Ellen, ar fi ieșit chiar și mai frumoasă dacă Bradley Cooper ar fi avut brațele puțin mai lungi. Oamenii încă nu au uitat vâltoarea care s-a creat în jurul acestei fotografii atunci când a apărut în mediul online, și categoric popularitatea ei încă nu s-a stins.

4. Grumpy Cat / Pisica Morocănoasă

Pisica, pe numele ei Tard, doar arată foarte furioasă și supărată. În realitate, ea este foarte drăgălașă. Expresia ei facială de „furie” și neputință poate fi explicată de bărbia ei. Dar apariția neobișnuită a pisicii s-a făcut remarcată: în 2013, pisica a câștigat premiul Webby pentru „Meme-ul Anului”, iar până la sfârșitul anului 2014, pisica i-a adus peste 100 de milioane de dolari proprietarului ei.

5. Rochia care a provocat o mulțime de certuri

În mod surprinzător, o rochie nu are nevoie de un proprietar frumos pentru a deveni faimoasă. La prima vedere, nu este nimic deosebit la ea. Singurul lucru este că nimeni nu știa dacă este aurie și albă sau albastră și neagră. În orice caz, această rochie a provocat o mulțime de argumente printre comunitățile de pe Internet. Îți vei aminti de ea mult timp de aici înainte.

6. Poza de copertă a lui Kim Kardashian pentru revista Paper

Kim Kardashian și familia ei au adus o contribuție enormă la colecția celor mai memorabile imagini de pe Internet. Clanul Kardashian este probabil cel mai predominant prezent pe Internet, în ipostaze care variază de la cele mai sexy, la cele mai amuzante și mai ridicole. Aproape nici o altă familie nu a inspirat atât de multe meme-uri în rândul internauților. Și partea cea mai bună este că încă mai continuă să o facă.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, complet GOALĂ pe internet FOTO

7. Părul lui Kendall Jenner

Una dintre surorile mai tinere ale lui Kim Kardashian a inspirat un meme foarte faimos. Imaginea cu „coafura de pe podea” a lui Kendall a primit mai mult de 3,5 milioane de aprecieri, dar pe lângă asta, a devenit sursa multiplelor parodii care au circulat pe Internet. Fotografia a fost recreată de diverși oameni comici, obișnuiți, care au vrut să obțină look-ul ei și să se simtă vedete pentru o zi.

8. „Urmărește-mă prin întreaga lume”

Un cuplu din Rusia, Murad Osmann și soția sa, Natalia, au impresionat și continuă să mai impresioneze utilizatorii de Internet cu frumoasele lor fotografii din seria „Urmărește-mă”. În ciuda frumuseții înconjurătoare capturate în fiecare fotografie, și aceste imagini s-au bucurat de spiritul amuzant al utilizatorilor de Internet, și a fost parodiată în fel și chip. Este doar o altă dovadă că absolut totul poate fi parodiat pe Internet.