8 lucruri de care copilul tau are nevoie. FARA ele, viata NU E VIATA

Cu totii facem copii dar desi ei se nasc egali, bebelusi dragalasi, nu toti evolueaza la fel si de cele mai multe ori responsabili de aceasta diferenta sunt primii ani de viata traiti alaturi de parintii lor. Conjuncturile vietii in care ajung ii ajuta pe unii sa devina adulti de succes, sanatosi, echilibrati si cu incredere in ei sau persoane cu probleme de varii naturi. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2019, 18:41
8 lucruri de care copilul tau are nevoie. FARA ele, viata NU E VIATA

Nu trebuie sa fii specialist in dezvoltarea copilului ca sa ii dai puiului tau un bun start in viata. Cercetari recente au confirmat ceeace intuitiv stim cu totii ca trebuie sa oferim din belsug copilului nostru: dragoste, atentie si ingrijirea de baza sunt ceeace are cel mai mult nevoie el.

In continuare sunt cei 8 pasi simpli pe care ii ai de facut ca sa reusesti fara mari eforturi sa iti ajuti copilul sa infloreasca la propriu sub ochii vostri, pe toate planurile: fizic, afectiv, emotional, intelectual.

1. Arata-i iubirea ta

Pare evident dar e confirmat stiintific ca este adevarat: copiii au nevoie de dragoste ca sa traiasca. Grija ta emotionala si suportul tau de parinte ii dau copilului baza sigura de pornire de unde poate sa exploreze lumea in care traieste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR . RO.