8 motive pentru care femeile LENEŞE sunt iubitele PERFECTE! Al 5-lea este preferatul bărbaţilor

Întotdeauna există două părți ale aceleiași povești, iar o atitudine pasivă are și provocările sale, mai ales într-o relație. Dar nu vă feriți de fetele leneșe, căci și ele sunt iubite extraordinare. Aici sunt doar câteva motive pentru care femeile leneșe sunt iubitele perfecte!

RomaniaTV.net
09 feb. 2017, 10:52
8 motive pentru care femeile LENEŞE sunt iubitele PERFECTE! Al 5-lea este preferatul bărbaţilor

1. Sunt mai sănătoase

Faptul că au parte de suficient somn scad șansele apariției bolilor de inimă sau a diabetului, prin faptul că întărește sistemul imunitar. De asemenea, somnul le oferă femeilor leneșe și puterea de a-și controla greutatea. Faptul că nu ai „datorii” față de somn le ajută să-și îmbunătățească sănătatea generală!

2. Trăiesc o viață mai lungă și lipsită de griji

Faptul că se bucură de viață mai încet și fără stres cu siguranță le va aduce mai mulți ani în plus la capitolul longevitate. Pot fi chiar anii pe care ți-i vei petrece alături de ea pentru tot restul vieții, cine știe!

Citeşte şi  Ce pot învăţa femeile de la bărbaţi

3. Alături de ele nu-ți vei face nici tu griji cu privire la relația voastră

Urăsc să-și pună machiajul, să-și facă părul și să își alcătuiască un look prea complicat, așa că vei avea siguranța că nu se vor da peste cap pentru a impresiona alți bărbați.

4. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la cheltuieli exagerate

Ele preferă să se relaxeze liniștite acasă, în pijamale sau haine confortabile, cu o pizza și un film. Gândește-te la toți banii pe care îi vei economisi atunci când vă veți îmbrățișa pe canapea.

Citeşte mai mult pe tasta.ro