8 secrete pentru slăbit din toate colţurile lumii

Cum să slăbeşti sănătos? Dacă întrebarea asta te macină în ultima vreme află că nu eşti singurul/a. Mulţi dintre cei care au acumulat kilograme în plus pentru că nu s-au abţinut de la mâncare, ajung la un moment dat într-un punct în care îşi pun întrebarea şi caută un răspuns cât mai bun la dilema lor: Ţcum să slăbeşti mai repede?"

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 08:51
8 secrete pentru slăbit din toate colţurile lumii

Dupa ce observa ca hainele preferate nu-i mai incap atunci isi spun ca este de ajuns si incep sa fie interesati de ce ar putea face pentru a scapa de surplusul de greutate. Intrebarea pe care si-o pun este ce dieta ar trebui sa adopte pentru a ajunge la greutatea visata. Iata o colectie de diete din diferite tari ale lumii, ca raspund la intrebarea cum sa slabesti. O poti adopta pe cea care crezi ca ti se potriveste, potrivit sfaturilor nutritionistilor de la Reader’s Digest’s.
Cum sa slabesti ca in Marea Britanie

Citeşte şi  Scapă de kilogramele în exces cu dieta cu pomelo

Daca intri intr-un McDonald’s din Londra vei fi uimit de faptul ca fata/baiatul din spatele tejghelei nu te va intreba daca vrei un meniu mare. S-a renunntat la aceasta varianta dupa ce au observat ca nu reprezinta decat 0,1% din vanzari. Britanicii prefera portiile mai mici, poate si din cauza faptului Anglia a avut mult de suferit in cel de-al doilea razboi mondial cand s-au obisnuit sa rationalizeze mult mancarea.
Cum sa slabesti ca in Brazilia

Carnavalul din Rio nu este singurul obicei prietenos cu corpul. Brazilienii nu se ingrasa intrucat consuma acest fel de mancare traditional la aproape fiecare masa. Iar un studiu realizat de catre jurnalul Obesity Research a scos la iveala ca o dieta bazata pe orez si fasole scade riscul de obezitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO