8 semne că eşti o persoană avansată spiritual

"Fiecare fiinţă separată din Univers se întoarce la sursa comună. Întoarcerea la sursă este serenitate. Dacă nu îţi dai seama care este sursa tu te vei pierde în confuzie şi tristeţe. Când tu vei realiza de unde ai venit, vei deveni tolerant în mod natural, dezinteresat, amuzant, tolerant, binevoitor precum o bunică, plin de demnitate precum un rege", Lao Tzu. Deşi unele persoane învaţă şi se dezvoltă din punct de vedere spiritual mult mai repede decât alţii adevărul este că toţi oamenii se îndreaptă în aceeaşi direcţie. Indiferent că mergi, te târăşti sau alergi cu toţii ne îndreptăm spre casă.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 09:10
8 semne că eşti o persoană avansată spiritual

Te regasesti in toate lucrurile

Stii ca esti una cu toate lucrurile, fiintele si creaturile de pe pamant. Si pentru ca inima iti este plina de iubire si compasiune, nu simti nevoia sa judeci, sa invinovatesti sa condamni sau sa critici pe nimeni. Te recunosti in lumea din jurul tau. Te vezi in cei care sunt buni, insa si in cei care sunt rai, in cei care sunt buni la inima si in cei care sunt cruzi, iar aceasta modestie este minunata.

„Sunt fata de 12 ani, refugiata pe o mica barca, ce se arunca in ocean dupa ce a fost violata de pirat. Si sunt si piratul – inima mea nu este inca capabila sa vada si sa iubeasca. Te rog, rosteste-mi numele adevarat astfel incat sa aud toate plansetele si rasetele odata si sa vad ca bucuria si durerea sunt la fel. Te rog, rosteste-mi numele adevarat pentru a-mi deschide inima, iar usa sa ramana deschisa, usa compasiunii”, Thich Nhat Hanh. 

Citeşte şi  Cele mai frumoase CITATE ale lui Osho

Traiesti din perspectiva sinceritatii si a umilintei

Cu cat realizezi mai mult cine esti cu adevarat si motivul pentru care te afli in aceasta lume cu atat vei deveni mai umil si vei avea nevoie de sinceritate.

„Cand ma uit in interior si vad ca sunt nimic, asta inseamna intelepciune. Cand ma uit in afara si vad ca sunt totul, asta inseamna dragoste. Intre cele doua granite se afla viata mea”, Nisargadatta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO