8 semnificaţii ale viselor erotice pentru femei

Visele erotice pot fi cu adevarat placute, insa daca se intampla prea des devin enervante. Visele erotice pot exprima dorinta ta sexuala, dar uneori pot avea un inteles cu totul diferit.

RomaniaTV.net
09 ian. 2019, 12:29
8 semnificaţii ale viselor erotice pentru femei

Iata cele mai comune semnificatii ale viselor erotice.

1. Un necunoscut in pat
De multe ori visezi ca un necunoscut face dragoste cu tine. Barbatul fara chip te face cu adevarat fericita si, de fiecare data, crezi ca el este sufletul tau pereche. Ei bine, te inseli. Semnifica nevoia De a adauga cateva trasaturi masculine, precum fermitatea, sa spui ceea ce gandesti sau sa infrunti un pericol, in personalitatea ta.

2. Sa experimentezi un orgasm
Exista momente cand visele iti produc orgasm, o data si inca o data in timp ce dormi. Aceste vise iti spun ca ceva extraordinar este pe cale sa se intample in viata ta si este nevoie sa te eliberezi de energia sexuala acumulata.

3. Esti implicata intr-o relatie extraconjugala
Visele sunt, uneori, dorinte ascunse pe care nici macar nu vrei sa le constientizezi. Cand incepi sa visezi ca iti inseli iubitul/sotul sau ca faci ceva ce lui nu-i place este timpul pentru o analiza profunda a sentimentelor tale fata de relatia in care esti implicata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.