9 colegi de serviciu de care trebuie să te fereşti

Trei lucruri pe lumea asta nu le poţi alege: părinţii, rudele şi colegii de muncă. Poţi să incluzi pe cine vrei tu în grupul de prietenii, poţi să ai mai multe opţiuni de job-uri, însă nu poti alege colegii de la serviciu, după cum nici nu poţi decide daca îndeplineşti sau nu o sarcina dată de managerul companiei. Şi cum performanţele tale la birou pot fi influenţate de colegi trebuie să ştii care sunt persoanele de care trebuie să te fereşti, fie şi emoţional.

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 08:13
9 colegi de serviciu de care trebuie să te fereşti

1. Barfitorul

27% dintre noi au colegi la birou carora le place sa dezvaluie secretele altora pe care le-au aflat intamplator. La locul de munca un singur cuvant spus aiurea poate face diferenta intre a respecta un om si a-l face de rusine, mai ales cand aceste dezvaluiri sunt facute dupa orele de program.

O asemenea este gura sparta poate fi mai rea decat o informatie confidentiala aparuta pe peretele unei retelele de socializare. Tocmai de aceea pastreaza numai pentru tine anumite detaliile personale precum si secretele care tin de munca ta de la birou, departe de acesti oameni cu gura bogata.

Citeşte şi  Iată cum greutatea angajatorului îţi scade şansele de a obţine un job

2. Pierde-vreme

Acest coleg este probabil cel mai amuzant dintre toate persoanele cu care imparti biroul, tocmai de aceea te poate induce in eroare foarte usor. El este cel care intotdeauna insista pentru inca o tigara sau inca un pahar de apa, sau pentru a lungi pauza macar cu 2 minute. „Relaxeaza-te, prietene!”, „Ca n-o fi foc!”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO