9 exerciţii fizice pentru o viaţă sexuală mai bună. Cum să-ţi creşti flexibilitatea şi rezistenţa în pat

Sportul nu te ajuta doar sa fii mai sanatos si sa arati mai bine, ci si sa obtii rezultate mai bune in dormitor. Pana la urma o noapte de neuitat in pat ascunde multe exercitii fizice facute in afara. Iar pentru asta trebuie sa-ti imbunatatesti atat flexibilitatea, cat si rezistenta.

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 05:50
9 exerciţii fizice pentru o viaţă sexuală mai bună. Cum să-ţi creşti flexibilitatea şi rezistenţa în pat

Iata 9 exercitii fizice pentru o viata sexuala mai buna.

Exercitii cardio
Daca esti in forma, placerea sexuala va fi amplificata atat pentru tine, cat si pentru jumatatea ta. Orice activitate care iti face inima sa bata mai repede si sa respiri din greu de la simplu mers pana la ciclism poate creste circulatia sangelui inclusiv in zonele periferice. Acest lucru este benefic pentru ambele sexe: o erectie mai puternica in cazul barbatilor si o excitatie mai buna pentru femei, conform unui studiu realizat de catre Universitatea Texas.

Inot
Cercetatorii de la Harvard au descoperit ca barbatii si femeile de peste 60 de ani care practica inotul au vieti sexuale similare cu a persoanelor cu 20 de ani mai tinere. Inotul creste rezistenta, circulatia sangelui, imbunatateste flexibilitatea si forta si reduce stresul. De asemenea, arde multe calorii, ceea ce reprezinta un plus in cazul persoanelor supraponderale, mai ales daca ne referim la barbatii obezi care se confrunta cu disfunctii erectile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.