9 idei pentru a-ţi redecora casa într-un singur weekend, cu bani puţini

Te-ai plictisit de aspectul casei tale? Atunci, iti poti redecora casa foarte usor, intr-o singura zi, fara a cheltui multi bani, sau chiar deloc. Iata 9 idei ce iti vor revigora casa si o vor face mai primitoare.

RomaniaTV.net
03 mart. 2018, 08:07
9 idei pentru a-ţi redecora casa într-un singur weekend, cu bani puţini

1. Schimba abajurul veiozelor sau lampilor. Abajurile vechi, decolorate sau rupte pot fi inlocuite foarte usor cu unele noi. In magazinele de specialitate gasesti abajurui ieftine, si moderne. In plus, cu putina imaginatie, un abajur alb se poate transforma foarte usor intr-un abajur unic, pe care il poti picta in functie de preferinte.

2. Nu vrei sa vopsesti toti peretii? Vopseste un singur perete, intr-o culoare contrastanta. Astfel il vei scoate in evidenta si vei da un aer nou oricarei incaperi.

3. Schimba perdelele si/sau draperiile. In magazinele de specialitate gasesti o larga varietate de perdele si draperii din care poti alege. Daca ai o locuinta mica, si intunecoasa, opteaza pentru perdele albe si draperii deschise la culoare (bej, crem, sau alte nuante pastelate), in functie de designul ales pentru camera ta.

4. Da jos tablourile si schimba-le locul. De exemplu, poti muta un tablou din living pe hol si pe cel de pe hol in living. Vei avea impresia ca sunt noi.

5. Cumpara rame foto simple, si ieftine, pe care sa le atarni pe pereti, daca nu ai tablouri. Poti adauga in acestea poze de familie, sau poze din locurile favorite pe care le-ai vizitat ori pe care iti doresti sa le vizitezi. Desigur, orice alte poze doresti si consideri ca iti insenineaza zilele.

6. Cutii de depozitare in diverse modele. Nu ai suficient spatiu de depozitare si obisnuiesti sa depozitezi lucrurile pe care le folosesti mai rar sau sezonier pe sifonier sau sub pat ori in alte locuri vizibile? Foloseste cutii de depozitare cu imprimeuri care sa se asorteze designului casei tale. Astfel lucrurile tale vor fi mai ordonate si incapetrea va arata mai curata si mai spatioasa.

7. Schimba aspectul baii rapid, cumparand noi accesorii. Gasesti in magazinele de specialitate seturi complete cu savoniera sau suport pentru sapun lighid, suport pentru periute si pahare, cos de gunoi, dispenser si perii de baie, in diverse modele, culori si marimi, potrivite pentru orice design. In plus nu sunt deloc scumpe.

8. O incapere mica si intunecoasa poate fi schimbata complet cu ajutorul unei oglinzi. Pozitioneaza pe peretele opus ferestrei o oglinda mare, care sa reflecte lumina naturala si sa dea impresia de mai mult spatiu.

9. Fa o plimbare in natura. Aduna frunze uscate, crengi, pietre, conuri de brad, scoici, melci sau iarba uscata, in functie de sezon, pentru a creea decoratiuni unice, in ton cu anotimpul in care ne aflam.

Sursa