9 sfaturi despre relaţia de cuplu de la cine te aştepţi mai puţin

De obicei, oamenii primesc sfaturi despre relatiile de cuplu de la prieteni, reviste pentru barbati/femei, site-urilor (ei da ca acesta) si, chiar daca nu vor, de la propriile familii. Dar daca cele mai bune sfaturi le-ar primi de la persoane pe care abia le cunosc?Glo.msm.com a intrebat oameni de pe strada, inclusiv un taximetrist, un copil de 7 ani si chiar un avocat specializat in divorturi ce cred ei despre dragoste si relatiile de cuplu. 

04 sept. 2018, 19:44
9 sfaturi despre relaţia de cuplu de la cine te aştepţi mai puţin

Iata cele mai inspirate raspunsuri. Si n-ar trebui sa le ocolesti:

1. „Fetele ar trebui sa se casatoreasca in jurul varstei de 27-28 de ani. N-ar trebui sa se marite cu primul lor iubit. Ar trebui sa astepte o vreme De ce 27 sau 28 de ani? Pentru ca la 19-20 nu esti la varsta perfecta”, considera Sarai, o fetita de 7 ani care vrea sa devina scriitoare. 

2. „Si-a iubit copii, insa pe mine m-a iubit si mai mult”, s-a confesat bunicuta Doris, in legatura cu sotul de 61 de ani. (Impreuna au avut 3 copii, 5 nepoti si un stranepot). „Intotdeauna mi-a incurajat visele. Acum ca el nu mai este, inca am propria identitate ca artist si ca persoana. Supravietuitorii sunt acei oameni care nu-si pierd identitatea ca persoane indiferent de cat il iubesc pe celalalt.” 

3. „Sa fii in stare sa-ti iei inima in dinti si sa te analizezi cu obiectivitate, respect, demnitate si gratie este clar un succes personal. Ce trebuie sa faca o femeie pentru a nu intra in biroul meu? Sa observe cu atentie comportamentul barbatului inca de la primele intalniri. Modul in care ii trateaza pe ceilalti va fi modul in care te va trata pe tine”, considera Sean, avocat specializat in divorturi. El crede ca este important sa se respecte angajamentul casatoriei, insa la fel de important este si sa admiti la timp sfarsitul unei relatii care nu functioneaza. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.