9 slăbiciuni masculine care le topesc într-o secundă pe femei

De multe ori ne îndignăm din cauza comportamentelor bărbaților. Asta nu e bine, cealaltă nu e bine. Dar ce spuneți despre slăbiciunile a bărbaților care ne fac să zâmbim și ne umplu de iubire? Am făcut top 10 cu cele mai drăguțe pentru tine.

04 feb. 2018, 17:39
9 slăbiciuni masculine care le topesc într-o secundă pe femei

1. E pe patul de moarte după o simplă răceală

Sunteți împreună de mult timp și ați trecut împreună peste mai multe boli, scrie estisuperba.ro. Dar când termometrul arată 37,2 nu crezi că e un motiv real de panică. Însă pentru el e foarte grav. Și doar iubirea ta îl poate salva de la moarte.

Citeşte şi Sărut de senzaţie? Opt sfaturi speciale pentru bărbaţi

2. E foarte mândru de fizicul lui

Femeile se uită în oglindă doar să verifice dacă e totul în regulă cu aspectul lor. Dacă nu a curs rimelul, dacă mai ține rujul. În timp ce bărbații fac asta ca să se admire. Își strâng burțile, își etalează mușchii. Cele mai puternice personaje din desene sunt copii mici pe lângă ei.

3. Poate repara orice singur

Nu trebuie să chemi niciun specialist, doar ai un meșter în casă. Adu-i cutia cu instrumente, dă-i șurubelnița. Și apoi stai și îl admiri. Chiar dacă după oricum va trebui să chemi pe cineva să îndrepte răul făcut.

4. Își adoră animalul de companie

Are o pisică blănoasă care lasă păr în casă, un cățel care vă roade papucii, un peștișor cu acvariu uriaș. Tot ce trebuie să faci tu e să accepți situația. Și să-i iubești prietenii. Și pe el. Poți să reziști?

5. Nu știe să-și lege cravata

Cravata e un accesoriu exclusiv masculin, deci nu e nevoie ca femeile să știe să le lege. Dar au fost nevoite să o facă atunci când bărbații viselor au avut nevoie de ajutor. Și au legat cravate. Multe. Și cu drag.

6. E nebun după dulciuri

Modelul de bărbat dur și puternic nu prea e compatibil cu o pasiune din copilărie. Și asta îl face foarte atrăgător. Și bineînțeles, le cedăm și porția noastră.

Citeşte şi Cum îţi dai seama că o femeie nu a mai făcut-o de mult timp. Ce se întâmplă dacă o atingi uşor

7. Adoarme după momentele pline de pasiune din dormitor

Experții explică aceste procese în termeni foarte complicați. Dar tu știi care este adevăratul motiv.

8. Merge să joace orice cu băieții

Tenis, hochei, fotbal, sau o competiție muzicală, nu contează. Important e că fetele acolo nu au voie. Acesta e un bun motiv să-ți inviți prietenele la tine pentru o seară între fete.

9. Are o mulțime de colecții

Este foarte serios când vorbește despre ele și nu caută laude. Dar abia își reține zâmbetul larg. Cum să nu-l iubești?