9 trucuri care te ajută să citeşti mai uşor oamenii

Atunci când cunoşti oameni noi, ai tendinţa să fii reticentă când vine vorba de manifestarea sentimentelor. Aceste 9 trucuri te învaţă cum să te apropii mai uşor de cei din jur. 

18 dec. 2015, 13:22
9 trucuri care te ajută să citeşti mai uşor oamenii

» Când un grup de persoane izbucneşte în râs, instinctiv, oamenii se uită la persoana de care se simt cel mai apropiaţi. Dacă vrei să afli dacă există în grup o persoană care te găseşte interesantă sau atrăgătoare, observă dacă râde în direcţia ta.

» Urmăreşte poziţia picioarelor persoanei cu care interacţionezi. Dacă are picioarele îndreptate spre tine, înseamnă că ascultă cu interes ceea ce ai de spus. În cazul în care sunt îndreptate în altă direcţie, acesta este semnul că nu se simte bine în compania ta şi trebuie să plece.

» Când eşti la prima întâlnire, încearcă să mergi într-un parc de distracţii, pentru a determina persoana care te însoţeşte să asocieze amintirile pe care le are cu tine cu pofta de viaţă şi voia bună.

» Când cunoşti pe cineva, observă ce culoare au ochii săi, pentru că aceştia îţi vor transmite numeroase informaţii. Mai mult decât atât, oamenii te vor plăcea mai mult pentru că ai curajul să îi priveşti direct în ochi şi dai dovadă că eşti o persoană căreia îi place să rişte pentru a câştiga.

» Dacă lucrezi în zona de relaţii cu clienţii, aşază o oglindă mare în spatele tău. Atunci când persoanele îşi văd reflexia în oglindă sunt şanse foarte mari să te trateze cu respect.

» Fii încrezătoare! Majoritatea oamenilor nu pot vedea diferenţa dintre o persoană inteligentă şi una care are încredere deplină în forţele proprii. Comportă-te ca şi când ştii ce faci şi oamenii vor prinde încredere în tine.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.