Clip NERECOMANDAT celor slabi de inimă. Gestul unui PITON STRESAT, filmat pe străzile unui oraş VIDEO

Un clip filmat în Indonezia a devenit viral pe internet, după ce oamenii au fost oripilaţi de imagini. Astfel, se vede cum un piton regurgitează un câine pe care îl consumase mai devreme. Potrivit experţilor, animalul pare să fi fost stresat.

01 oct. 2013, 07:36

Un piton uriaş a fost filmat în timp ce regurgita prada pe care o consumase mai drevreme. Inedit este faptul că incidentul are loc în Indonezia, chiar pe străzile capitalei Bangkok, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi O MONSTRUOZITATE de ŞARPE a fost DECAPITAT, după ce era să OMOARE un bărbat FOTO

Clipul a fost filmat cu ajutorul unui telefon mobil, fiind ulterior încărcat pe internet. Într-un timp foarte scurt el a fost vizionat de sute de mii de oameni, aceştia întrebându-se de ce a recurs reptila cu sânge rece la acest gest. Conform experţilor, există doar două posibilităţi pentru care un piton şi-ar fi regurfitat hrana.

Filmul îmi spune că pitonul a fost stresat, ca şi cum cineva l-ar fi lovit, deoarece acestor animale le este mult mai greu să se apere dacă au multă mâncare în ei. Dacă te uiţi la film, o să vezi un bărbat care are un cârlig pentru şerpi. Asta îmi spune că ei ştiau că şarpele va regurgita câinele. Un alt motiv pentru care ar fi regurgitat animalul este acela că ar putea avea probleme de digestie. În natură, predătorii sunt oportunişti şi vor mânca orice pot deoarece nu ştiu când vor mânca data viitoare„, a declarat Jim Nesci.

Citeşte şi Video şocant: Un anaconda regurgitează un animal de mari dimensiuni