HOROSCOP: Ce coşmaruri ai, în funcţie de zodia ta

De cele mai multe ori, visăm vrute şi nevrute fără să găsim vreo legătură cu realitatea, alteori avem coşmaruri strâns legate de temerile noastre. Află ce te sperie cel mai mult, în funcţie de zodia ta.

04 oct. 2013, 08:50
HOROSCOP: Ce coşmaruri ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă visează de cele mai multe ori cum este agresată, atât verbal, cât şi fizic, iar că uneori nu mai iese în viaţă din unele altercaţii.

Nativa din Scorpion visează cel mai des cum în drumul ei se împiedică de tot felul de obstacole, care mai de care mai ciudate.

Nativa din Săgetător are cel mai des coşmaruri în care se vede singură, iar toţi cei din jur sunt împotriva ei şi o încolţesc.

CITEŞTE ŞI: Ce FIXAŢII ai, în funcţie de zodie

Nativa din Capricorn este cea mai privilegiată dintre zodii, ea fiind cea mai ferită de aceste vise urâte. Când se întâmplă, însă destul de rar, aceasta se imaginează că nu mai este bună de nimic, fapt pentru care va ajunge săracă.

Vărsător. De cele mai multe ori, nativa din această zodie are coşmaruri în care este ignorată total de toate aceste persoane pe care le iubeşte.

Nativa din Peşti visează cel mai des că va avea un necaz mare, iar cei din jurul ei sunt insensibili şi nu o ajută să treacă mai departe.

Nativa din Berbec are cel mai adesea coşmaruri legate de temerile ei cele mai mari. Pe aceasta o sperie cel mai tare moartea, şi se imaginează de cele mai multe ori că este victima unor accidente sau că cineva vrea să o rănească.

Taur. Acestei native îi este frică atunci când stabilitatea îi este pusă în pericol, iar pe fond de stres sau oboseală, ea are coşmaruri în care viaţa ei se duce de râpă şi pierde tot ce a agonisit până acum.

Femeia din zodia Gemeni se trezeşte de cele mai multe ori speriată din cauza faptului că visează că este minţită şi că înnebuneşte din această cauză.

Rac. Nativa din această zodie visează cel mai des că îşi pierde familia, casa sau că nu mai are ce mânca.

Nativa din Leu are coşmaruri legate de viaţa profesională, pentru că în realitate aceasta este preocuparea ei principală.

Fecioară. De cele mai multe ori, nativa acestei zodii visează că este grav bolnavă şi că nu mai are şanse de vindecare.