Alt accident de tren în Argentina: 79 de persoane au fost rănite, între care cinci grav

Cel puţin 79 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, într-un accident de tren care a avut loc sâmbătă dimineaţă în gara Once, una din cele mai importante din capitala Buenos Aires, când garnitura feroviară a lovit bariera metalică de la capătul peronului, au informat surse oficiale, citate sâmbătă de EFE, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
19 oct. 2013, 15:06
Alt accident de tren în Argentina: 79 de persoane au fost rănite, între care cinci grav

Cel puţin 79 de răniţi într-un nou accident de tren în gara Once din Buenos Aires, după ce trenul s-a izbit în bara metalică de la capătul peronului. Între răniţi, cinci persoane se află în stare gravă.  Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în gara Once, una din cele mai importante din capitala Buenos Aires, au informat surse oficiale, citate sâmbătă de EFE.

Secretarul pentru probleme de siguranţă din Ministerul Transporturilor argentinian, Sergio Berni, a declarat că nu s-au înregistrat deocamdată decese.

Delegatul organizaţiei sindicale La Fraternidad a declarat posturilor locale că „se poate ca trenul să fi rămas fără frâne” şi să se ciocnească de „gardul de frânare”.

Citeşte şi Accidentul feroviar din Argentina în imagini GALERIE FOTO

În februarie 2012, un accident similar survenit pe aceeaşi linie şi pe acelaşi peron a provocat 51 de morţi şi peste 500 de răniţi, într-una din cele mai mari tragedii feroviare din istoria Argentinei.

Citeşte şi Cu trenul la WC: Toaleta a fost ultima gară în care s-a oprit un tren din Australia VIDEO

În luna iunie, un accident feroviar între două trenuri, în Argentina, s-a soldat cu 3 morţi şi 70 de răniţi. Coliziune trenurilor s-a produs pe calea ferată, la apriximativ 30 de kilometri de Buenos Aires.