Reglare de conturi între interlopi la Timişoara. Salonul soţiei lui Sorin Udrea, incendiat cu cocteil Molotov

Salonul de înfrumusețare al soției interlopului Sorin Udrea a fost incendiat marţi seara, la șase zile de la eliberarea soțului său din arest preventiv, potrivit pressalert.ro.

RomaniaTV.net
30 oct. 2013, 07:32
Reglare de conturi între interlopi la Timişoara. Salonul soţiei lui Sorin Udrea, incendiat cu cocteil Molotov

Atacatorul a spart unul dintre geamurile de la parterul clădirii și a aruncat în interior un cocteil Molotov. Incendiul a fost observat de vecini care au anunțat pompierii. Focul a fost stins până la sosirea militarilor care doar au verificat dacă mai sunt alte focare. În salon, la momentul incidentului nu se afla nimeni.

Pompierii au stabilit că a fost vorba de o acțiune intenționată, la fața locului fiind găsite în interior bucăți de sticlă de la cocteilul Molotov. O echipă de criminaliști a făcut cercetări la fața locului, încercând să găsească amprente pe gardul de la intrare. Conform unor informații ale anchetatorilor, a existat un martor ocular care l-ar fi văzut pe incendiator.

Curtea de Apel Timișoara a decis, în 24 octombrie, să-l pună în libertate pe Sorin Udrea, acuzat de  constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj, în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.