Bomba sexy care era să arunce în aer Liga I. Vezi cine i-a pus gând rău lui Mitică Dragomir FOTO

Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu se vor lupta pentru preşedinţia LPF, la alegerile din 14 noiembrie, dar senatoarea Vasilica Miron are meritul de a fi încercat a fi prima femeie care conduce destinele Ligii I.

06 nov. 2013, 11:14

Senatoarea PPDD Vasilica Miron a făcut uz de toate armele pentru a se înscăuna la LPF, în locul lui Dumitru Dragomir, dar în cele din urmă s-a resemnat, astfel că funcţia de preşedinte al Ligii şi-o vor disputa actualul şef şi Gino Iorgulescu.

Cu aproape o săptămână înainte de alegeri, sexy-senatoarea s-a resemnat, nu însă fără a arunca săgeţi către actualii oameni de fotbal. „Nu consider că trebuie să vii din lumea fotbalului ca să fii şef la LPF. Tot ce contează e să fii un bun manager! Dragomir e de prea mult timp acolo şi cred că va mai sta mult şi bine. Mi-am dat seama de asta cînd am văzut cît de greu e să poţi candida, darămite să mai şi cîştigi?!„, a spus Vasilica Miron, pentru ziarulatac.ro.

Ea s-a adresat câtorva echipe pentru a obţine recomandările necesare depunerii candidaturii, între care FC Botoşani şi Ceahlăul Piaatra Neamţ, însă s-a lovit de refuzul acestora.

În urmă cu o lună şi jumătate Vasilica Miron a fost din nou în atenţia opiniei publice, oferindu-i lui Gigi Becali un post de consilier la biroul său parlamentar.