Asistaţii sociali, scandal cu poliţia pentru case. Oamenii au intrat cu forţa în locuinţe

Scandal la un bloc de locuinţe sociale din Capitală. Mai multe familii au intrat abuziv în apartamente, după ce au spart uşile, iar un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etaj. Poliţia a trebuit să intervină. Oamenii spun că au ajuns în această situaţie pentru că autorităţile nu au răspuns la cererile lor.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 09:31
Asistaţii sociali, scandal cu poliţia pentru case. Oamenii au intrat cu forţa în locuinţe

După ce au ocupat abuziv apartamentele, familiile au început scandalul. Oamenii reclamă că aşteaptă o locuinţă socială de mai bine de un an, dar nimeni nu i-a băgat in seamă.

„De un an de zile am actele depuse la Capitală. Am actele depuse la Primăria Sector 4 de cinci ani de zile. Am fost evacuaţi cu un contract de casă. Proprietarul şi-a revendicat locuinţa şi noi am fost daţi afară. Am găsit casele Primăriei Capitalei, ale domnului Oprescu. Am fost să vorbesc cu Oprescu şi mi-a spus că nu vrea să vorbească cu mine. Avem copil minor. Cum să mă dea în mijlocul iernii în stradă? Casele sunt goale şi noi să dormim în stradă? Mai sunt două-trei zile şi vine zăpada”, spune unul dintre protestari pentru România TV.

Unii dintre ei ameninţă chiar că se vor sinucide dacă nu primesc locuinţe sociale din partea primăriei. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie pentru a aplana conflictul.