Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

Actorul Paul Walker a murit, sâmbătă, într-un accident petrecut în California. Actorul a plecat la o plimbare cu maşina împreună cu prietenul şi consilierul său financiar Roger Rodas, fost pilot de curse, însă amândoi au avut un sfârşit tragic.
Alina Costache
02 dec. 2013, 13:42
Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

„Hai să facem o plimbare” ar fi fost ultimele cuvinte rostite de actorul Paul Walker, care a murit într-un accident de automobil, sâmbătă, în California.

Vedeta din seria „Fast and Furious” a decedat după ce automobilul Porsche Carrera GT condus de Roger Rodas s-a izbit violent de un copac şi a explodat.

Cardiacii nu trebuie să vadă asta. Pe Internet a apărut FOTOGRAFIE cu Paul Walker, imediat după accident

Cei doi au plecat la plimbare într-o scurtă pauză a evenimentului caritabil la care participau.

Roger Rodas tocmai îşi parca automobilul în momentul în care Paul Walker a ajuns la acea gală de caritate, organizată la magazinul de piese auto pentru modele de lux Always Evolving – la care actorul deţinea acţiuni -, în timp ce unul dintre angajaţi întâmpina dificultăţi cu introducerea în magazin a unuia dintre automobile.

Atunci când Roger a coborât din maşină, Paul Walker a venit spre el şi l-a rugat să facă o plimbare împreună cu acel model Porsche, întrucât acesta nu fusese încă introdus în magazin.

CITEŞTE ŞI: Teorie ŞOCANTĂ a poliţiştilor în cazul morţii lui Paul Walker: Actorul a murit în urma unei CASCADORII eşuate

Jim Torp, un bun prieten al actorului, a spus: „Roger mergea cu spatele spre garaj, însă Paul a sărit în maşină şi i-a spus: «Hai să facem o plimbare»”.

„Aşa că s-au dus să facă o mică plimbare şi apoi s-a întâmplat tragedia”, a adăugat el.

Automobilul Porche în care s-au aflat cele două victime a fost distrus complet în acel accident fatal, însă Jim Torp spune că Paul Walker – care are o fiică de 15 ani, Meadow – „trebuia să moară în acest fel”, pentru că era un fan împătimit al maşinilor rapide şi îşi dedicase cea mai mare parte a carierei sale de actor filmelor din franciza „Fast and Furious”.

CITEŞTE ŞI: Cum arată maşina în care a murit PAUL WALKER. GALERIE FOTO

„Este ciudat. Paul Walker a făcut acele filme. Şi-a trăit viaţa şi a murit repede şi furios, astăzi. A iubit viteza, a iubit maşinile şi trebuia să moară în acest fel. A murit într-o maşină foarte iute, alături de prietenul său”, a adăugat Jim Torp pentru New York Daily News.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunţat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când şoferul a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a lovit de un stâlp şi de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” şi „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'