INCENDIU VIOLENT în Bucureşti. 15 persoane au rămas pe drumuri, în prag de Sărbători VIDEO

Tragedie pentru o familie din Capitală. Casa în care locuia s-a aprins ca o torţă, lăsând nu mai puţin de 15 oameni pe drumuri, în prag de Sărbători. Incendiul puternic s-a extins şi la un depozit din apropiere.

23 dec. 2013, 06:38
INCENDIU VIOLENT în Bucureşti. 15 persoane au rămas pe drumuri, în prag de Sărbători VIDEO

Incendiul a izbucnit cu puţin înainte de miezul nopţii, la acoperişul casei, potrivit România TV. Proprietarii se aflau în pat, când au auzit zgomote şi au ieşit speriaţi afară. În doar câteva minute, flăcările au cuprins întreaga locuinţă, iar oamenii n-au mai putut salva nimic.

Suntem nenorociţi. O să stăm în frig afară. Am 12 nepoţi pe care nu am unde să-i duc. Nu am reuşit să salvăm nimic, din contră, era să iau şi eu foc„, a declarat proprietara casei care a luat foc.

Timp de trei ore, pompierii s-au chinuit să stingă focul care cuprinsese şi o hală aflată în apropierea casei. „La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă şi degajări foarte mari de fum şi gaze toxice. Incendiul s a manifestat pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, constând în anexe gospodăreşti şi o magazie„, a declarat unul dintre pompieri.

Deşi cauzele incendiului nu au fost stabilite cu exactitate, proprietarii susţin că focul ar fi fost pus. „Am primit de mai multe ori ameninţări de un la un vecin. Spunea că ne va da foc la casă„, a mai spus proprietara.

Cu agoniseala mistuită de foc, oamenii nu ştiu ce vor face de Sărbători. Casa care a ars era singurul adăpost pe care îl aveau.

Citeşte şi: INCENDIU PUTERNIC la o vilă din Capitală. O persoană a suferit un atac de panică