Obama cântă pentru bani de campanie VIDEO

Preşedintele SUA le transmite susţinătorilor săi şi celor care donează bani pentru a-i finanţa campania un mesaj: Let's stay toghether". Să rămânem împreună, în traducere. Inedit constă însă în faptul că a făcut-o pe muzică.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 14:16
Obama cântă pentru bani de campanie VIDEO

Nu este nimic neobişnuit în a cânta pentru câţiva bănuţi în plus, oameni care fac acest lucru putând fi văzuţi în orice ţară din lumea asta. Este însă inedit ca un şef de stat să apeleze la această metodă, cu atât mai mult cu cât vorbim despre preşedintele SUA, Barack Obama.

Cel mai puternic om de pe planetă a cântat în faţa susţinătorilor săi la strângerea de fonduri de la Apollo Theater, din Harlem. Şi a dovedit că nu duce lipsă de talent.

Barack Obama a fredonat un fragment din melodia „Let’s Stay Together” a lui Al Green, care chiar era prezent în sală. După ce s-a oprit din cântat, Obama a făcut haz de cei din culise. „Tipii ăia nu credeau că o să o fac. V-am zis că o să o fac”, a spus Obama.

Potrivit ABC News, în jur de 1.400 de susţinători ai lui Obama au fost prezenţi la evenimentul de la Apollo Theater. Politico relatează că Obama ar fi strâns în jur de 4,1 milioane de dolari în urma acţiunilor de strângeri de fonduri de la New York.