GEST IMPRESIONANT. CFR-istul care a găsit bebeluşul abandonat în tren vrea să îl boteze VIDEO

Numărul oamenilor care vor să o ajute pe fetiţa abandonată în tren de mamă a crescut. După ce angajatul CFR care a salvat-o s-a hotărât să o boteze, acum alţi oameni vor să-i fie alături, informează România TV. Cum e tradiţia în Oltenia, fetiţa are, pe lângă naşi şi moşi de botez, care au venit la spital cu daruri.

04 ian. 2014, 13:19
GEST IMPRESIONANT. CFR-istul care a găsit bebeluşul abandonat în tren vrea să îl boteze VIDEO

În vizită la fetiţă a mers şi naşa care vrea să îi dea un nume, măcar simbolic.

„Este foarte frumoasă. Să fie sănătoasă, să aibă noroc şi să găsească o familie sau pe mămica care i-a dat viaţă. O să-i punem un nume, simbolic. Andreea Ştefania”, a spus soţia celui care a găsit copilul.

Familia CFR-istului care a găsit micuţa în toaleta trenului nu a stat prea mult pe gânduri. La scurt timp după ce au putut să o viziteze pe fetiţă, oamenii au venit la spital cu hăinuţe şi s-au hotărât să o boteze. Copila are doar câteva zile, dar povestea ei a impresionat multă lume, aşa că încă doi oameni au dorit să îi fie alături în viaţă. Şi cum spune tradiţia în Oltenia, îi vor fi moşi la botez.

Copila a fost abandonată de mamă chiar în prima zi a anului. Bărbatul care a găsit-o spune că nu va putea uita vreodată momentul în care a găsit-o.

„Prima dată am zis că e căţel, după aceea, când am împins cu mâna mai bine, fetiţa a început să plângă. Parcă mi-a stat inima când a început fetiţa să plângă”, a spus bărbatul.

Poliţiştii o caută în continuare pe mama fetiţei, care riscă să ajungă după gratii pentru abandon şi rele tratamente.

Citeşte şi CFR-istul care a găsit un bebeluş abandonat în tren va fi premiat