Crin Antonescu: Avem toate elementele pentru a reuşi. Este nevoie doar de voinţă şi corectitudine politică

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineaţă, că proiectul politic al USL are posibilitatea de a continua, dacă va exista voinţă şi corectitudine între partenerii din Uniune şi faţă de electorat.
Filip Stan
13 ian. 2014, 09:40
Crin Antonescu: Avem toate elementele pentru a reuşi. Este nevoie doar de voinţă şi corectitudine politică

„Sper ca astăzi, în deciziile pe care le vom lua la această reuniune a USL, să consemnăm, să consfinţim faptul că vrem să continuăm împreună şi vrem să reuşim. Eu cred că avem toate elementele pentru a continua, eu cred că avem toate elementele pentru a reuşi, e nevoie doar de voinţă politică şi de corectitudine politică. Corectitudine în raport cu nişte principii pe care toţi le recunoaştem şi ni le-am asumat, corectitudine în raport cu aşteptările alegătorilor noştri, corectitudine între parteneri şi sunt optimist în această privinţă”, a declarat Crin Antonescu înainte de şedinţa conducerii USL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a solicitat, în cadrul întâlnirii de duminică seara cu Victor Ponta, ca varianta revizuită a protocolului USL să prevadă explicit faptul că el va fi candidatul Uniunii la alegerile prezidenţiale din noiembrie, informează România TV.

Printre modificările la protocolul USL discutate duminică seara, liberalii au invocat faptul că se impune ca numele lui Crin Antonescu să fie menţionat în mod explicit drept viitor candidat la prezidenţiale. Totodată, s-a analizat posibilitatea ca Victor Ponta să fie pomenit expres ca premier al guvernului USL până în 2016.

Alegerile prezidenţiale ar putea fi organizate mai devreme decât până acum. Dacă de obicei data primului tur de scrutin era fixată spre sfârşitul lunii noiembrie, acum liderii USL iau în calcul datele de 2 şi 9 noiembrie.

Liderii USL au discutat duminică seara, în cadrul unei întrevederi în format restrâns, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum şi despre gradul în care protocolul USL va suferi modificări, au declarat, pentru Mediafax, surse din USL.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Caniculă în România. ANM anunță ce temperaturi vor fi până la jumătatea lunii iunie
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Impozitare la nunți și botezuri. Ce obligații vor avea românii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova, despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
Capital.ro
UNGARIA se zdruncină din temelii. Se pregătește opțiunea NUCLEARĂ
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'