Horoscopul sexual al săptămânii 27 ianuarie – 1 februarie

Iată ce îţi rezervă astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 27 ianuarie – 1 februarie 2014.

RomaniaTV.net
26 ian. 2014, 20:38
Horoscopul sexual al săptămânii 27 ianuarie – 1 februarie

Berbec

Eşti pregătit pentru acţiune şi ai şi suficiente momente la începutul săptămânii în care să arăţi cât poţi fi de romantic. Fii atent, însă, la mesajele subtile pe care ţi le transmite partenerul de cuplu şi acţionează în consecinţă. Joi şi vineri nu se anunţă cele mai romantice momente din lume, însă poţi petrece clipe minunate, în familiei, fără nicio conotaţie sexuală.

Taur

Eşti încântător, ai cuvintele la ţine şi ajungi repede la inima persoanei iubite. După discuţii îndelungi ajungi să îţi vezi partenerul într-o nouă lumina, întrucât ajungeţi să va cunoaşteţi mai bine, să aveţi încredere unul în celălalt. Weekendul se anunţă interesant. Este posibilă o escapadă în doi.

Gemeni

La începutul săptămânii este posibil să ai o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, iar anumite cuvinte mai “grele” să le iei personal. Analizează, totuşi, situaţia şi poate ajungi la concluzia că nu a fost nimic intenţionat, că au fost cuvinte spuse la nervi ce au pornit dintr-o situaţie frustrantă. Poate ţine de ţine să schimbi conjunctură şi să vedeţi lucrurile şi dintr-o altă perspectiva.

Rac

Nu eşti în cea mai bună formă şi ai se tendinţa să te enervezi foarte repede. Cu energia eşti la un nivel scăzut. Nu te odihneşti suficient şi asta se vede. Eşti irascibil şi nervos. Nici vorba de romantism şi dulcegării. Încearcă să reechilibrezi balanţă şi să elimini toate sursele de stres. Vei vedea că apoi lucrurile vor intră pe un făgaş normal şi te vei putea bucură de o viaţă de cuplu liniştită.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.