Beyonce, criticată pentru show-ul „EROTIC” de la premiile Grammy. Vezi prestaţia HOT a artistei VIDEO

Cântăreaţa Beyonce este intens criticată pentru prestaţia "prea sexy" de la premiile Grammy de duminică, mai mulţi părinţii fiind de părere că show-ul a fost prea explicit pentru copiii care se uitau la televizor. 

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 17:24

Beyonce, în vârstă de 32 de ani, a apărut pe scena premiilor Grammy într-un body decoltat, peste ciorapi de plasă, pentru a cânta piesa „Drunk in Love”, împreună cu soţul ei, rapperul Jay-Z , potrivit DailyMail.

Citeşte şi PREMIILE GRAMMY 2014. Daft Punk a primit premiul pentru ALBUMUL ANULUI. Vezi lista câştigătorilor

Show-ul incendiar oferit de Beyonce şi Jay-Z i-a înfuriat însă pe mulţi părinți, care au umplut reţelele sociale cu mesaje  în care se plâng că prestaţia „a fost lipsită de respect” , „mult prea erotică” și cu totul nepotrivită pentru tinerii telespectatori.

Citeşte şi GRAMMY 2014: Cele mai spectaculoase şi sexy rochii ale vedetelor FOTO

Coregrafia explicită, versurile cenzurate şi costumul foarte provocator al artistei au primit multe comentarii negative pe Twitter.

„Beyonce, serios? E ora 08:00. Această prestaţie nu este adecvată pentru copii. Mulțumesc lui Dumnezeu că ai mei sunt deja sunt în pat. #shameonyou”, a comentat o mamă pe Instagram

„Nu a fost nevoie decât de un clip cu Beyoncé dând din fund ca să spun că nu-mi voi lăsa copiii să se uite la premiile Grammy”, a mai spus cineva pe reţeaua de socializare.