Valentine’s Day 2014. Cele mai romantice destinaţii din Europa şi cele mai bune oferte

Valentine's Day, devenit deja un fenomen şi în România, îi scoate pe români în vacanţe. Anul acesta, cu 20% mai mulţi români preferă să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor în cele mai romantice destinaţii din Europa.

RomaniaTV.net
02 feb. 2014, 09:50
Valentine’s Day 2014. Cele mai romantice destinaţii din Europa şi cele mai bune oferte

VALENTINE’s DAY 2014. Am intrat deja în luna iubirii, iar majoritatea cuplurilor au planul făcut pentru ziua de 14 februarie. Operatorii din turism susţin că anul acesta cu 20% mai mulţi români au ales să plece în mini-vacanţe de Valentines Day, mai ales că ziua îndrăgostiţilor este chiar înainte de weekend.

Destinaţiile preferate pentru escapadele romantice sunt, ca de obicei, Roma, Viena, Praga, dar şi Paris sau Barcelona. Preţurile, în schimb, diferă de la o destinaţie la alta. Astfel, preţul unui city break la Paris de Valentine’s Day porneşte de la 300 de euro de persoană şi conţine biletul de avion cu taxele incluse, trei nopţi de cazare în cameră dublă, cu mic dejun, şi asigurarea de călătorie. Desigur, la aceste pachete se poate adăuga o croazieră pe Sena, o cină la Turnul Eiffel sau tururi la principalele obiective turistice, asta daca vrem sa ne îndragostim şi de destinaţia aleasă.

Acelaşi pachet la Roma poate fi cumpărat la tarife începând de la 175 de euro de persoană, aşadar o destinaţie mult mai accesibilă.
Viena sau Praga sunt în continuare în Top 5 destinaţii de Valentines Day, iar aici, de la 200 de euro de persoană găsiţi aceleaşi servicii.
Nu în ultimul rând, pentru Barcelona, un tânăr îndrăgostit trebuie să scoată din buzunar cel puţin 250 de euro.