UCRAINA. Veşti PROASTE de la şeful diplomaţiei ruse: NU a fost obţinut un consens privind situaţia din Crimeea

Ministrul rus al afacerilor externe, Serghei Lavrov, a afirmat joi că nu a fost obținut un consens în cadrul discuțiilor purtate la Roma cu omologul său american, John Kerry, pe marginea crizei din Ucraina, relatează Reuters, citată de Agerpres. 
Romania TV
06 mart. 2014, 17:43
UCRAINA. Veşti PROASTE de la şeful diplomaţiei ruse: NU a fost obţinut un consens privind situaţia din Crimeea

Șeful diplomației ruse a apreciat ca „neconstructiv” ordinul transmis de administrația de la Washington instituțiilor SUA să înghețe activele și să blocheze vizele pentru cetățenii ruși implicați în incursiunea din Crimeea.

La rândul său, Uniunea Europeană a adoptat o serie de măsuri de sancţionare a Rusiei pentru criza din Crimeea, aceste măsuri fiind de natură politică (suspendarea negocierilor privind vizele, n.r.) şi suspendarea pregătirilor pentru summit-ul G-8, de la Soci, urmând ca acestea să fie susţinute şi de eventuale sancţiuni economice, dacă situaţia nu se rezolvă.

Secretarul american de stat „m-a asigurat că pentru moment nu există liste cu cetățeni ruși care nu pot intra în SUA. Există ordinul, dar acest lucru nu schimbă faptele, rămâne încă o amenințare„, a mai declarat Serghei Lavrov, scrie Agerpres.

În cursul zilei de joi, un înalt oficial al administrației americane a precizat că președintele rus Vladimir Putin nu se află pe lista celor vizați de sancțiuni pe care autoritățile americane urmează să le adopte față de persoanele responsabile privind intervenția militară rusă în Crimeea, a transmis Reuters.

Occidentul a cerut Moscovei să accepte medierea internațională pentru rezolvarea crizei din Ucraina, însă Lavrov a precizat că un răspuns va fi dat abia după ce se va consulta cu președintele rus Vladimir Putin.

„Vrem să clarificăm mai bine ce înțeleg partenerii noștri prin propunerea privind crearea unor mecanisme internaționale”, a mai declarat ministrul Serghei Lavrov cu același prilej.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'