ULTIMELE CUVINTE ale membrilor ECHIPAJULUI Boeing-ului DISPĂRUT în Asia

O nouă informaţie despre avionul Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines dispărut fără urmă a venit, miercuri, de la Beijing. Ambasadorul din Kuala Lumpur aflat acolo a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care le-au schimbat piloţii aeronavei cu turnul de control.

12 mart. 2014, 14:21
ULTIMELE CUVINTE ale membrilor ECHIPAJULUI Boeing-ului DISPĂRUT în Asia

Ultimele cuvinte transmise de piloţii cursei MH370 controlorilor de zbor au fost: „Este în regulă. Noapte bună!…”, după cum a declarat ambasadorul Malaeziei la Beijing, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit The Telegraph.

Ambasadorul Iskandar Sarudin nu a dat alte informaţii rudelor celor daţi dispăruţi, cu excepţia celei potrivit căreia echipajul transmisese mesajul înainte de a intra în spaţiul aerian al Vietnamului, informează aceeaşi publicaţie.

Curioase, familiile celor daţi dispăruţi au făcut presiuni asupra ambasadorului pentru a obţine mai multe informaţii despre soarta acestora, însă ambasadorul le-a spus că „nu a venit timpul” pentru dezvăluirea informaţiilor militare autorităţilor civile.

Căutările avionului, care au intrat în cea de-a şasea  nu au dus la niciun rezultat până acu. Avionul avea la bord 239 de persoane, între care 153 erau de origine chineză. Aparatul a dispărut de pe ecranele radarelor între Malaeyia şi Vietnam.