HOROSCOP: Atenţie la cheltuieli şi evitaţi conflictele la serviciu!

Horoscopul saptamanii 17-23 martie 2014, aflaţi ce v-au rezervat astrele. 

16 mart. 2014, 13:18
HOROSCOP: Atenţie la cheltuieli şi evitaţi conflictele la serviciu!

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Aveti nevoie de mai multa rabdare in aceste zile din cauza unei probleme cu un membru al familiei. Daca veti discuta cu calm, sigur incheiati o data pentru totdeauna disensiunile. Saptamana aceasta veti ordona multe lucruri lasate nerezolvate in ultima vreme. 

TAUR 21.04-21.05: Noile proiecte nu par sa va impulsioneze prea mult si nici nu va stimuleaza interesul. Munca de rutina va tine prea ocupati si va concentrati doar pe activitatile de la serviciu. Mici discutii cu partenerul va ocupa weekendul. Doar un dialog linistit poate atenua conflictele.

GEMENI 22.05-21.06: Desi se pare ca v-ati aranjat totul in ordine, exista doar in aparenta o dorinta de organizare care va domina firea usor crispata de prea mult stres. Cei care nu sunt implicati intr-o relatie stabila s-ar putea trezi atrasi de cine nu se asteapta. Descoperirea va fi, cu siguranta, o mare surpriza!

RAC 22.06-21.07: Se pune mult accent in aceste zile pe sprijinul pe care trebuie sa-l acordati celor care se bazeaza pe dumneavoastra. Ar fi bine sa va stabiliti clar prioritatile ca sa nu gresiti. Acum se pare ca se dezvolta mai mult o relatie romantica sau o prietenie ce o sa infloreasca in curand. Tratati-o cum se cuvine.

LEU 22.07-22.08: Primele zile ale saptamanii sunt ocupate cu grija unor taxe legate de proprietati, de terenuri sau a unui imprumut la care va ganditi de ceva vreme. Nu va grabiti sa luati decizii pe care, mai tarziu, le regretati. Mai concentrati-va pe familie. Acestia au nevoie de timp si de multa rabdare din partea dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: Aspectele financiare destul de incarcate va marcheaza in aceste zile. Daca faceti uz de inteligenta dumneavoastra sigur iesiti la liman si de aceasta data. Folositi-va si de timpul liber in cel mai semnificativ mod si nu va preocupati de ce pot rezolva altii. Cereti ajutorul si-l veti primi cu siguranta.

BALANTA 23.09-22.10: O tenta optimista, iata cum se imbraca saptamana aceasta. Este o perioada profitabila si nu trebuie sa va pierdeti vremea cu prea multe sfaturi date, bineinteles, exact cui nu trebuie. Cei dragi vor fi sigur mult mai fericiti.

SCORPION 23.10-21.11: Nu divulgati secretele celor din stricta dumneavoastra apropiere. O persoana influenta sigur o sa profite si o sa pierdeti atunci cand faceti pe durii in fata ei. Problemele financiare nu par nici ele prea clare. Verificati cu mare atentie si pastrati orice chitanta. Nu stiti cand vi se cere socoteala!

SAGETATOR 22.11-21.12: Sensibilitatea va caracterizeaza in aceasta perioada. Nu fiti tristi, treceti peste greseli si priviti doar partea buna a lucrurilor. Un prieten apropiat va cere o favoare si cu siguranta il veti putea ajuta, doar sa nu fie vorba de… finante!

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu sunteti prea dispusi sa suportati toate hachitele celor din apropierea dumneavoastra. Se pare ca nici cei de acasa nu se lasa mai prejos si va asalteaza cu mici probleme pe care sunteti obligati sa le rezolvati. Poate v-ati cam neglijat indatoririle sau ati fost mai superficiali…

VARSATOR 20.01-18.02: Mintea se pare ca este foarte ocupata cu tot felul de afaceri mici dar care va scot din nevoi. In ultima vreme va tot legati de veniturile suplimentare care intarzie sa apara. Nu va irositi energia pozitiva deoarece este posibil sa nu reusiti sa va concentrati indeajuns.

PESTI 19.02-20.03: Este un excelent moment pentru a face munca de la serviciu mult mai profitabila. Incercati sa intrati in contact cu persoane influente ca sa inlesniti si mai mult lucrurile. Vi se pare acum ca totul merge greu? Poate v-ati cam pierdut rabdarea sau ati acumulat cam prea mult stres.

Sursa: revistamagazin.ro