Model de succes, concediată pentru că a avut o legătura cu Mutassim Gaddafi

Vanessa Hessler mărturisit într-un interviu pentru revista italiană "Diva e Donna" că a trăit o foarte frumoasă poveste de dragoste cu Mutassim Gaddafi, ucis în aceeaşi zi cu tatăl său. "A fost o relaţie pasională, am rămas împreună timp de patru ani", a spus modelul.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 10:11
Model de succes, concediată pentru că a avut o legătura cu Mutassim Gaddafi

Imaginea companiei Telefonica, fotomodelul  de 23 de ani Vanessa Hessler, a fost concediată pentru că a recunoscut că a avut o legătură cu unul dintre fiii lui Muammar Gaddafi, Mutassim, scrie Le Figaro.

Vanessa Hessler mărturisit într-un interviu pentru revista italiană „Diva e Donna” că a trăit o foarte frumoasă poveste de dragoste cu Mutassim Gaddafi, ucis în aceeaşi zi cu tatăl său. „A fost o relaţie pasională, am rămas împreună timp de patru ani”, a spus modelul.

Mutassim şi fratele său Saif al Islam au fost alternativ consideraţi ca posibili succesori ai tatălui lor. O telegramă diplomjatică americană difuzată de WikiLeaks îl descria ca pe o persoană „nu prea curios intelectual”, căruia consilierii avea dificultăţi în a-l face să citească note simple despre afacerile curente.

Pentru fotomodelul italo-american, familia Gaddafi nu era deloc asemănătoare imaginii pe care presa occidentală i-o atribuia. „Sunt oameni simpli, ca noi. Noi, Franţa şi Marea Britanie am finanţat rebelii. Oamenii nu ştiu ce fac ei (rebelii). Poporul libian nu era nici sărac şi nici fanatic. Nu trebuie să credem tot ce auzim!”, a spus blonda.

În faţa regfuzului femeii de a se „distanţa” de afirmaţiile sale, comapnia Telefonica a decis să pună capăt contractului. „Punem imediat capăt colabărării naostre cu Vanessa Hessler, imaginea campanie publicitare Alice”, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al companiei.