Avertisment TERIFIANT al oamenilor de ştiinţă. Lumea va fi invadată de ŞOBOLANI-MUTANT

Oamenii de ştiinţă au lansat un avertisment uluitor: riscăm să fim invadaţi de şobolani-mutant. Este avertismentul oamenilor de ştiinţă, după ce mai multe ţări s-au arătat îngrijorate de numărul tot mai mare de astfel de rozătoare, care ating dimensiuni incredibile. De vină pentru mutaţiile şobolanilor sunt oamenii, cred specialiaştii. Mai exact, mâncarea pe care o aruncă la gunoi, din care şobolanii se hrănesc şi... tot cresc.

RomaniaTV.net
05 apr. 2014, 10:30
Avertisment TERIFIANT al oamenilor de ştiinţă. Lumea va fi invadată de ŞOBOLANI-MUTANT

Specialiştii din Marea Britanie, una dintre ţările invadate de şobolanii monstru, avertizează că, odată cu trecerea anilor, şobolanii au crescut tot mai mult. Concret, au existat cazuri de în care rozătoarele au ajuns să măsoare un metru lungime!

Un expert de la Universitatea Leicester crede că, nu peste mult timp, vom vedea şobolani la fel de mari ca oile sau capibara, cel mai mare rozător din lume. Acesta din urmă poate cântări şi 80 de kilograme.

Iar această mutaţie a rozătoarelor, a început deja. Un caz mai vechi, în Anglia, a pus multe semne de întrebare. Autorităţile au fost alertate după ce un şobolan mare cât un câine a fost împuşcat.

La Dublin, în Irlanda, oamenii au dat peste un şobolan care avea 61 de centimetri lungime în timp ce deratizau o casă, iar în Suedia, o familie de la periferia capitalei Stockholm a fost terorizată de un şobolan uriaş, pe care l-au descoperit în bucătărie, după ce a ros un zid de beton! Îngroziţi, oamenii au chemat o firmă de deratizare, care a prins rozătorul de 40 de centimetri.

Iar singurii vinovaţi de dimensiunile uriaşe ale şobolanilor sunt oamenii, cred specialiştii. Mâncarea pe care o aruncăm la gunoi este plină de calorii şi grăsimi, mai ales resturile de fast food, iar asta înseamnă un deliciu pentru şobolani, care oricum sunt obişnuiţi să mănânce orice, sunt rezistenţi şi se adaptează extrem de repede.