DRAMA unui mare artist! Daniel Iordăchioaie se luptă cu o boală gravă

În 2013 a trecut printr-un divorţ după o căsnicie de 13 ani cu Nouria Nouri, iar acum surse susţin că se luptă cu o pancreatita. Daniel Iordăchioaie alege însă să îşi ţină ascunsă suferinţa.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 08:13
DRAMA unui mare artist! Daniel Iordăchioaie se luptă cu o boală gravă

Artistul care a făcut furori în anii ’90 şi continuă să fie iubit de public a ales să traverseze singur o etapă a vieţii care s-ar putea transforma într-o dramă. Colegii săi vorbesc pe la colţuri despre starea lui de sănătate, alţii se întreabă dacă într-adevăr este în suferinţă, în timp ce el continuă să tacă… fără să ceară ajutor.

O sursă din domeniul televiziunii l-a întâlnit pe Daniel Iordăchioaie în urmă cu trei săptămâni şi confirmă faptul că boala lui avansează. „L-am văzut în urmă cu câteva săptămâni şi a slăbit foarte mult. Vorbeşte despre boala lui şi se teme pentru viaţa sa, mai ales că suferă de pancreatită, o afecţiune pentru care ai nevoie de bani ca să o poţi învinge. Mi-a spus că slăbeşte un kilogram într-o săptămână şi că se tratează în România. Are nevoie şi de bani”.

Contactat de „ring”, Daniel Iordăchioaie a spus: „Mă simt bine. Toată lumea se confruntă cu probleme de sănătate. Nu sunt într-o situaţie mai delicată decât alţii. Fiecare suferă de câte ceva şi îşi rezolvă problemele. Nu vreau să fac din situaţia mea un caz”, a declarat acesta potrivit ziarulring.ro.