Obiceiuri „fashion” care te fac să suferi. Evită-le dacă vrei să fii frumoasă şi sănătoasă

"Baba sufera la frumusete" spune un vechi proverb romanesc, dar "baba" sufera si cand e vorba de moda. Tocuri de 12 cm, jeansi extrem de stramti, genti supradimensionate in care caram prea multe lucruri, sesiuni nesfarsite de shopping... obiceiurile noastre fashion ne pot face adesea sa suferim.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 09:31
Obiceiuri „fashion” care te fac să suferi. Evită-le dacă vrei să fii frumoasă şi sănătoasă

Suntem dispuse la numeroase sacrificii de dragul modei, dar acesta nu este un lucru nou. Femeile isi strangeau trupurile firave in corsete prea stramte, sau isi modificau forma piciorului in pantofi speciali inca de acum cateva secole, astfel ca pantofii cu platforme si tocuri uriase pe care ii purtam astazi par o nimica toata. Daca, totusi, esti genul care pune sanatatea inaintea modei (si nu vad de ce nu ai fi), iata care sunt obiceiurile fashion care iti pot face rau.

Citeşte şi EXPERIMENT: Care sunt CEI MAI PERICULOŞI jeanşi pentru sănătate

Tocurile prea inalte

Probabil cel mai rau lucru pe care il poti face pentru postura ta este sa porti tocuri inalte. Mersul pe varfuri iti face trunchiul sa se inchine in fata, astfel ca te vei lasa pe spate pentru a te indrepta. Acest lucru exercita stres asupra coloanei, iar in timp duce la compresia discurilor.

Citeşte şi Pericolul ASCUNS din garderobă. Le purtăm zi de zi, dar nu ştim cât de mult RĂU ne fac

Nu se intampla peste noapte – poate dura saptamani, luni si chiar ani, insa, in cele din urma, semnele secundare se vor vedea.

Citeşte mai mult pe Ele.ro