Horoscopul săptămânii 12-18 mai. Află ce spun astrele

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

11 mai 2014, 19:42
Horoscopul săptămânii 12-18 mai. Află ce spun astrele

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nu se vor schimba prea multe faţă de săptămână trecută, dar luni şi marţi vei avea totuşi o atitudine diferită. Până şi cele mai plictisitoare sarcini pe care le primeşti la serviciu îţi vor părea adevărate aventuri. Miercuri va fi o zi ciudată, atât din punct de vedere sentimental, cât şi financiar. Vineri vei petrece, poate fi vorba de ziua unei colege sau de a unei prietene. În weekend îţi pui tot felul de întrebări şi vrei să afli răspunsul urgent.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În acest început de săptămână vei avea o mulţime de lucruri de făcut, aşa că încearcă să pasezi sarcinile mărunte altora. Nu numai că te vei putea concentra pe ce e mai important, ci vei avea timp să comunici şi cu cei dragi. Dacă acei colegi pe care îi vizezi o iau drept un compliment, atunci toată lumea va ieşi câştigată. În weekend, dacă vrei să primeşti ceea ce îţi doreşti, trebuie să acţionezi cu tact.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Adevărul este că acest început de săptămână nu va fi unul extraordinar. Ai câteva griji care îţi apasă pe umeri şi cărora simţi că nu le mai poţi afce faţă. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să iei problema în mâini. Nu fugi de responsabilităţi şi încearcă să rezolvi aşa cum ştii. Spre sfârşitul săptămânii vei fi fericită că ai făcut-o. În weekend uită de obligaţii, ascultă muzică şi visează cu ochii deschişi.

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti foarte ordonată în acest început de weekend şi vrei să te asiguri că nu strici nimic. Îţi place că prietenii tăi te susţin, dar nu îţi fie teamă că o spun doar ca să nu te supere. Te simţi bine, şi acest sentiment va mai dura şi în zilele ce vor veni. Vineri şi în weekend, o explozie emoţională pune stăpânire pe tine, o schimbare din viaţa sentimentală este neclară.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Viaţa pare un joc pentru tine în acest început de săptămână, aşa că intră în el cu încredere. Nu acţiona însă impulsiv, mai ales când vine vorba de achiziţii total inutile. Miercuri şi joi, curiozitatea ta intelectuală te duce în locuri nebănuite, şi ţi se vor face unele confesiuni neaşteptate. Vineri e vorba de revelaţie, ai nevoie să te linişteşti şi să îţi faci planuri pentru weekend. Nu uita să îţi îndeplineşti unele obligaţii familiale.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Poate fi acest început de săptămână mai bun decât atât? Înainte de toate, dragostea pluteşte în aer şi orice pas pe care îl faci te aduce tot mai aproape de ceva magic. Dacă eşti singură, flirtezi intens, poate poate iese ceva. Dacă te afli într-o relaţie serioasă, atunci pregăteşte-te pentru o cerere în căsătorie. Miercuri, joi şi vineri te vei ocupa de un proiect serios, care promite mulţi bani. Dacă vei discuta cu prietenii tăi despre ce să faceţi în weekend, cu siguranţă veţi găsi soluţia perfectă pentru toţi.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro