Musulmanii le vor pe femei ÎMBRĂCATE şi la PLAJĂ. Ce păţesc cele care nu se supun

După invitaţiile politicoase adresate inclusiv străinilor de a purta o costumaţie "decentă" pe plajele publice, liderii musulmani din mai multe ţări, în special din Golf, au înăsprit măsurile şi vor să interzică total, prin lege, purtarea costumelor de baie pe plajă şi în alte locuri publice unde acestea se poartă de obicei.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 19:25

Cea mai recentă decizie de acest fel a fost luată în Kuweit, unde femeile care nu o vor respecta, atât cele autohtone, cât şi turistele din străinătate, riscă să fie sancţionate aspru, prin lege.

Astfel, autorităţile din aceste ţări vor interzice purtarea de costume de baie în special din două piese, dar şi alte costumaţii care dezgolesc prea mult trupul. Costumele de baie nu se vor purta nici la piscinele hotelurilor, şi nici la ştranduri sau alte bazine.

Vezi şi Cum arată cel mai SCÂRBOS COSTUM de baie din lume: Poţi vedea tot ce ai în INTERIOR FOTO

Măsurile sunt luate ca să combată nuditatea, atitudine de neacceptat în astfel de ţări. Proiectul de lege pentru combaterea nudităţii urmează să fie aprobat de guvernul din Kuweit, după ce a primit girul unei comisii speciale din Parlamentul ţării.

Cu 3 ani în urmă, un proiect asemănător a fost respins de aceeaşi comisie care a fost, în mod paradoxal, chiar iniţiatoarea proiectului, invocând motive de neconstituţionalitate.

Citeşte şi Cum arătau costumele de baie ale româncelor din 1969. IMAGINI DE COLECŢIE

Proiectul vine la o zi, după ce în Qatar, o altă ţară arabă, a fost aprobat un decret în care turiştii sunt sfătuiţi să nu poarte în public colanţi sau pantaloni asemănători, iar femeile să nu poarte rochii deasupra genunchiului, haine decoltate sau tricouri şi alte articole vestimentare mulate pe corp.