O FAMILIE ÎNTREAGĂ a pierit în tragedia din Ucraina: Soţii Essers şi copiii lor mergeau să exploreze jungla

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. În avionul care a fost doborât, joi, în Ucraina s-au aflat şi soţii Essers, împreună cu cei doi copii ai lor, Emma şi Valentijn. Aceştia mergeau, alături de un grup de prieteni, la Borneo, pentru a explora jungla.

18 iul. 2014, 12:50
O FAMILIE ÎNTREAGĂ a pierit în tragedia din Ucraina: Soţii Essers şi copiii lor mergeau să exploreze jungla

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Sander Essers, în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut fratele, cumnata şi cei doi nepoţi, în tragedia aviatică din Ucraina.

Era fratele şi cel mai bun prieten al meu„, povesteşte Sanser pentru AFP.

Peter, fratele său, avea 66 de ani şi a făcut carieră în industria telecomunicaţiilor, iar Jolette, în vârstă de 60 de ani, era un psiholog renumit. Nepoata Emma avea 20 de ani, iar Valentijn doar 17 ani.

„Avea atâtea planuri. Vaporul său este acolo, în port. Încă vrea să vadă lumea”, a relatat Essers.

AVION PRĂBUŞIT ÎN UCRAINA: Covor de flori, lumânări şi jucării în faţa ambasadei Olandei din Kiev EMOŢIONANT

Peter şi Jolette locuiau împreună cu cei doi copii, într-o vilă dintr-un cartier de lux din Haga.  Emma era o tânără „plină de viaţă şi de entuziasm” şi studia Medicina,  iar Valentijn, licean, era un excelent jucător de fotbal şi tenis.

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Familia Essers mergea în Borneo să exploreze jungla, timp de trei săptămâni, împreună cu un grup de prieteni. Portretul lui Jolette a făcut înconjurul lumii joi seara, după ce o fotografie în care apare paşaportul ei, găsit printre ceea ce a mai rămas din aeronavă, a fost postată pe Internet.

Avionul de linie Boeing 777 al Malaysia Airlines, pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, cu 298 de persoane la bord, s-a prăbuşit joi la Snejnoe, în regiunea Doneţk (estul Ucrainei), teatrul unor intense confruntări între trupele guvernamentale ucrainene şi rebelii separatişti proruşi.

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Cum arată ARMA cu care a fost doborât avionul malaezian FOTO şi VIDEO